2018. október 19.

Zúzás és belső csend Anna and the Barbies-módra!

Helyszín: Budapest, Zöld Pardon
Kategória: Koncert
Időpont: 2013. július 24.
Link a honlapjukra »

Őrült, energikus rockcirkuszt és visszafogott, akusztikus dalokat is visz az Anna and the Barbies július 24-én, szerdán este a Zöld Pardonba. A Fonogram-díjas zenekar ígérete szerint nyári programjának egyik csúcspontja idén is a kultikus szabadtéri szórakozóhelyen várható. Az est vendége az Indygo lesz.

Az ország egyik legizgalmasabb és legnépszerűbb rockzenekara, az Anna and the Barbies július 24-én, szerdán este visszatér az egyik kedvenc helyére, a budapesti Zöld Pardonba.

- A nyári szezon egyik csúcspontja számunkra minden évben a ZP, ezért különös gonddal készülünk rá. A tőlünk megszokott őrült rockcirkusz hangulathoz mindig társul valamilyen vizuális agymenés, mert anélkül nem tudok létezni. Már kitaláltam, hogy milyen ruhában és sminkben lépek majd színpadra, de ez egyelőre maradjon meglepetés. Az viszont biztos, hogy a táncolós, ugrálós számaink mellett egy kis ízelítőt adunk a visszafogottabb énünkből is. Július közepén három napig Ópusztaszeren táboroztunk a rajongóinkkal, jurtában laktunk, élveztük a természet közelségét és a belső csendet. A Woodstock az Ugaron táborban akusztikus koncerteket is adtunk, amelyekből a tervek szerint új lemezt is készítünk. Ezekből az áthangszerelt, újragondolt dalokból is bemutatunk néhányat a Zöld Pardonban – mondta Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője.

A zenekar az Ánem! című lemezével idén elnyerte a Fonogram-díjat „Az év hazai modern pop-rock albuma” kategóriában, aminek nagyon örülnek.

Anna and the Barbies - Ánem!

"Húsz éve foglalkozunk zenével, és sokszor misszióként csináltuk ezt az egészet. Nagyon nehéz bevenni a zeneipar várait, néha óriási cölöpökkel kell ostromolni a kapukat, hogy beengedjék az embert. Először 2008-ban a Don’t Fit In című dalnál éreztük, hogy áttörtünk egy falat, aztán jött a Gombóc, a Nyuszika, az Álmatlan, a Négykézláb és idén minden kétség nélkül a Márti dala, ami zenei korlátokat és generációs különbségeket átlépve szólítja meg az embereket. A koncertjeinkre kisgyerekesek, fiatalok és nyugdíjasok is jönnek, együtt buliznak a rockerek és a popperek, ami hatalmas boldogság. Mostanában hihetetlen tömegek kíváncsiak ránk, a Fonogram-díj pedig azt jelzi, hogy most már a szakma is elismeri a munkánkat. Ez olyan nekünk, mint egy léleksimogatás" – tette hozzá Pásztor Anna.

A július 24-i Zöld Pardon-koncert vendége az Indygo zenekar lesz, akikkel a Fonogram-gálán barátkoztak össze Annáék. A saját stílusát kocsma popként meghatározó fiatal banda „Az év hazai felfedezettje” kategóriában kapott jelölést a díjra.

Kapunyitás szerdán 18 órakor, az Indygo 19.00-kor, az Anna and the Barbies pedig 20.00-kor lép a Zöld Pardon színpadára. A belépő 600 forint.

Megosztás facebookon

Hírfolyam

Ed Sheeran a SZIGET-en lép fel!

2018. szeptember 20. 11:34

Új helyszínek a STRAND Fesztiválon

2018. július 26. 11:52

Total Dance a STRANDon

2018. július 12. 08:05

Visszatér ÉNB Kristóf!

2018. szeptember 03. 09:05

Újra modell lett ÉNB Laura

2018. augusztus 28. 09:05

10 érdekesség a SOJA zenekarról

2018. június 06. 10:12

Levetkőztek az ÉNB sztárjai (Fotók)

2018. június 04. 10:12

Legnépszerűbb cikkek

Ed Sheeran a SZIGET-en lép fel!

2018. szeptember 20. 11:34

Az összes hír megtekintése