2019. június 19.

Első szabadtéri koncertjét adja idén a ZP-ben a NEO

Helyszín: Budapest, Zöld Pardon
Kategória: Koncert
Időpont: 2013. május 17. 19:00
Belépő: 400 Ft

Május 17-én legnagyobb slágereivel lép fel a Zöld Pardonban hazánk egyik legismertebb elektropop zenekara, a NEO. Az éppen új lemezén dolgozó csapat koncertjére diákigazolvánnyal ingyenes lesz a belépés péntek este.

Az ország elsőszámú elektronikus formációja a ZP-ben adja idei első fővárosi szabadtéri koncertjét május 17-én este. A csapat minden évben visszatér a fiatalok kedvenc szórakozóhelyére, és ez idén sem lesz másképp. A trió a Rákóczi híd lábánál indítja nyári körútját, és egy különleges, igazi best of programmal készülnek a szabadtéri bulira, ahol a jól ismert slágerek mellett ritkaságokkal is meglepik majd a rajongókat.

neo

- A közösségi oldalakon szoktuk figyelni, melyik dal az, amire a legtöbb kívánság érkezik, hogy vegyük vissza a programunkba. Ezért most is lesz majd több olyan dal, amit már nagyon régóta nem játszottunk, de a rajongók kérésének eleget téve újra beleépítünk a repertoárunkba. Felöleljük a teljes munkásságunkat, a kezdetektől egészen mostanáig, és mivel dolgozunk a vadonatúj dalokon is, így azt sem tartom kizártnak, hogy egy kis ízelítőt kap valamelyikből az, aki eljön a ZP-be május 17-én –  mondta Hodosi Enikő, az együttes énekesnője.

Igazi slágerparádé várható péntek este, hiszen biztosan felcsendülnek majd az olyan híres számok, mint az „Aiiaiiiyo”, az „Everybody Come On”, a „Record Straight”, vagy a „Kontroll” című filmhez készült, azonos című betétdal. Az este további különlegessége, hogy diákigazolvány felmutatásával ingyen látogatható a koncert.


A koncertre a belépő 400 Ft-ba kerül.

Az esemény meghívója:

https://www.facebook.com/events/301762913289698/

Részletek:

http://www.facebook.com/theneoworld

http://www.facebook.com/zoldpardon

 

Megosztás facebookon