2019. február 20.

Balaton Sound Warm Up Party

Helyszín: Budapest, VOLT Music Bar
Kategória: Buli
Időpont: 2014. június 20. 22:00
Belépő: 1500 Ft
Link a honlapjukra »

Megérkezett a MasterCard BalatonSound hivatalos Warm Up Party-ja Budapesten! Június 20-án HECTOR COUTO-val bulizhattok a VOLT Music Bar-ban. Ne hagyjátok ki, hiszen a résztvevők között két BalatonSound jegyet sorsolnak ki.

Hector Couto csak néhány éve csillogtatta meg először tudását a szcénában, ahol nagyon rövid idő alatt igen komoly elismeréseket és sikereket zsebelhetett be magának: Hot Creations, Get Physical, Noir Music megjelenések, rendkívül termékeny produceri munka és technikás dj szettek jellemzik a szorgalmas zenész eddigi pályafutását.
Szettjeinek dinamikája egyértelműen tánctér orientáltak, ügyesen keveri a mostanában divatos hangokat a régi iskola megoldásaival. Játékában megvan az a sugárzó pozitív energia, amire szerintünk mindig is szükség van a klubban, ha egy igazán jó hangulatú bulit akarunk összehozni. 

jegyvásárlás

balaton sound party

A hazai élvonalból a Pure Lust (Daniel Page & B.A.N.) és Snilloc erősítik az este színvonalát, így garantáltan ropni fogjuk hajnalig. A party nívóját tovább emeli a tény, hogy nem másról beszélünk, mint a MasterCard BalatonSound hivatalos warm up bulijáról! Mint azt tudjátok, a BalatonSoundra a bérletek elfogytak de ezen az estén a résztvevők között páros bérletet sorsolnak ki a szervezők, így június 20-án a szerencsés nyertes BalatonSound bérletekkel a zsebében térhet haza a buliból.

 Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on

Megosztás facebookon
Legnépszerűbb cikkek

Új dallal indítja 2019-et Dua Lipa

2019. január 29. 11:56

Az összes hír megtekintése