2019. november 14.

WWE Live a Sportarénában

Címkék: wwe, john cena
Helyszín: Budapest, Papp László Sportaréna
Kategória: Rendezvény
Időpont: 2015. április 16. 19:30
Link a honlapjukra »

A WWE örömmel tudatja a pankráció hazai kedvelőivel, hogy most először elhozza akciódús WWE LIVE™ showját Magyarországra, a BudapestArénába. A rajongók végre élőben is részesei lehetnek WWE élménynek és láthatják az összes kedvencünket, hiszen olyan szupersztárok érkeznek Budapestre, mint John Cena, Dolph Ziggler, Rusev, Luke Harper, Roman Reigns, Big Show, Daniel Bryan, Bray Wyatt, The USOs - sok más WWE sztár és diva mellett.

Budapesten csak egyetlen show lesz látható, 2015. április 16-án, csütörtök este, így érdemes a belépőket minél hamarabb beszerezni, nehogy lemaradjanak a lenyügőző élményről!

Jegyek 8.900,- forinttól kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. Limitált, exkluzív ring közeli ülőhelyek is vásárolhatók Platinum, Gold és Silver elnevezéssel.

A WWE pankráció a sport és a szórakoztatás egészen egyedi kombinációját nyújtja: egyszerre látványos meccs és páratlan show. Egy rockkoncert energiájával rendelkező élő és izgalmas előadás, a WWE pankrátorok különlegesen képzett profi előadók. A WWE élő show-i különleges események a családi szórakoztatás műfajában!

wwe live

Megosztás facebookon