2019. január 20.

Nine Inch Nails koncert-ELMARAD!

Helyszín: Budapest, Papp László Sportaréna
Kategória: Koncert
Időpont: 2014. június 19.
Belépő: 9900 Ft
Link a honlapjukra »

A Nine Inch Nails bejelentette 2014-es turnéjának részleteit. A koncertkörútnak Budapest is része, a csapat harmadik magyar fellépésére 2014. június 19-én kerül sor a BudapestArénában! A turné az óriási népszerűségnek örvendő új album, a Hesitation Marks megjelenését követi.

A budapesti, moszkvai, a kijevi és a szentpétervári fellépését is le kellett mondania a Nine Inch Nails zenekarnak a turné átszervezése miatt. Az együttes nagyon sajnálja, de igyekeznek pótolni mihamarabb az elmaradt koncerteket. 

A szervező közleménye a jegyvisszaváltásról:

"A budapesti koncertre a jegyirodákban vásárolt belépőjegyeket a vásárlás helyén lehet visszaváltani, a rendezvény dátumától számított harminc (30) napos jogvesztő határidőn belül. A visszaváltáshoz szükséges az eredeti belépőjegy és a vásárlást igazoló nyugta vagy számla. Az interneten, bankkártyával megvásárolt jegyeket a Ticketpro Hungary Kft. automatikusan, harminc (30) napon belül visszaváltja, a belépőjegy árát a vásárláskor használt bankszámlára visszautalja, azzal a jegytulajdonosoknak további teendője nincs."

Megosztás facebookon