2019. június 26.

MULAT AZ ARÉNA 2.

Helyszín: Budapest, Papp László Sportaréna
Kategória: Koncert
Időpont: 2018. január 05.

Kezdjük együtt az évet az ország legnagyobb mulatós sztárjaival! A tavalyi hatalmas sikeren felbuzdulva 2018. január 5 -én újra megrendezik a MULAT AZ ARÉNA 2-t.

A Mulat az Aréna második koncertsorozatán a legnagyobb magyar mulatós sztárok, egy időben, egy helyen, az ország legnagyobb színpadán szórakoztatják a közönséget. Az országszerte hatalmas népszerűségnek örvendő előadók élőzenével kísért koncertjén rengeteg meglepetés várja a nézőket.
Lajcsi plakát 2017 új körüvágott_
A mulatós zene az elmúlt években óriási népszerűségre tett szert hazánban. A közkedvelt sztárok slágereit - kortól és nemtől függetlenül - az egész ország ismeri és szereti, az örökzölt nótákat tömegek éneklik. 
NotarMary_
A MULAT AZ ARÉNA sztár előadói - LAGZI LAJCSI, NÓTÁR MARY, KIS GRÓFÓ, JOLLY, SUZY, CSOCSESZ - között óriási meglepetés, a régi nagy kedvenc, a ROMANTIC zenekar, akik 2018-ban újra összeállnak. 
romantic_
A mulatós sztárok felejthetetlen, maratoni előadásra készülnek. A közel öt órás koncertsorozat alatt a színpadkép, a díszlet, a fények, a hang, a látvány mind arról gondoskodnak, hogy életünk egyik legnagyobb mulatós bulija legyen a Mulat az Aréna 2., ahol megmutathatjuk, hogy mulat a magyar. 
mulatazarena2018
Fellépők:
Pesty Andris és Szabrina
Mc Hawer és Tekknő
Kis Grófó és zenész társai
Jolly és Suzy és zenekara
Nótár Mary és zenekara
Galambos Lajcsi és kibővített zenekara
ROMANTIC együttes 
Csocsesz
Rigó Mónika
Hollós Adrián
Szigeti Ferenc
No Midi
Sissi

Facebook event:
Megosztás facebookon