2018. augusztus 14.

Liza & Me - Gábriel zenész színházi estje

Helyszín: Budapest, Orfeum Club
Kategória: Koncert
Időpont: 2014. január 16. 21:00
Belépő: 1500 Ft
Link a honlapjukra »

Gábriel az ország egyik legismertebb show szereplő Magyarországon. Emellett elismert énekes és konferanszié. Több musicalben, többek között a Kabaréban szerzett tapasztalatát adja át a nézőknek. Igazi varieté és klasszikus revü várható ebben a zenész és kicsit színházi előadásban.

Ezen az orfeumi-színházi estén – a Broadway zsargonjával élve: Night Club Act – a musicaltörténelem legenergikusabb színésznője, Liza Minnelli, valamint kedvenc szerzőpárosa, Fred Ebb és John Kander előtt tiszteleg.

orfeum01.16

A szokásos dzsessztrió által szolgáltatott, élőzenei kíséretét ebben a produkcióban fúvóskarral bővíti, hogy a legautentikusabb módon szólaljanak meg Liza Minnelli életének legmeghatározóbb dalai.

Korra és nemre való tekintet nélkül válogatott a Fred Ebb–John Kander-szerzőpáros olyan nagy sikerű munkáiból, mint a Kabaré, a Chicago vagy a New York, New York, valamint felcsendülnek még más ikonikus szerzők, Henry Mancini, Jule Styne ésStephen Sondheim művei.

A dalok eredeti nyelven szólalnak meg, így valóban úgy érezhetjük magunkat, mintha a Broadway egyik jeles klubjába csöppentünk volna…

Gábriel mint a Kabaré konferansziéja vezeti be a nézőt ebbe a varázslatos világba, majd szerepről szerepre változik át.
Egy kicsit színház, egy kicsit koncert finom vacsora és kellemes italok mellett.

 --------------------------------------------

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak:
 Prémium: 2.500,- Ft
 Standard: 1.500,- Ft

JEGYVÁSÁRLÁS, FOGLALÁS


Megosztás facebookon