2019. január 20.

Stereo Street előadás

Helyszín: Budapest, Operettszínház
Kategória: Színdarab
Bemutató: 2014. április 21. 20:00

2014. április 21-én, azaz húsvétkor, ismét megnyitja kapuit a Budapesti Operettszínház a Hip Hop International Hungary szervezetével koprodukcióban megrendezett legújabb, izgalmas, lendületes és igencsak formabontó előadásának, mely ezúttal a STEREO STREET címet kapta.

Idén is, mint a tavalyi műsorban (STREET BEAT), Magyarország legjobb street dance csapataival és természetesen a színház fiatal művészeivel is találkozhatunk, Balogh-Barta Viktória rendezésében. Muri Enikő, Simon Panna, Brasch Bence, Szabó Dávid, Kocsis Dénes, Kerényi Miklós Máté, Veréb Tamás és további meglepetés-fellépők színesítik az estét, a megszokottól eltérő 'arcukat' megmutatva a rajongó közönség számára!

Akit érdekel egy igazán fiatalos, egyedülálló, magával ragadó, "feel good" életérzést erősítő, humorral fűszerezett, abszolút unikumnak mondható táncos show-műsor, azt szeretettel várjuk, hogy ismét együtt ünnepeljük hazánk legtehetségesebb hip hop táncosait és a színház sokoldalú, és méltán elismert énekeseit!

"A STEREO STREET egy olyan táncos világba repít el mindenkit, ahol a ritmus, a különböző tánc stílusok és a mai trendek mellett a hip hop zene autentikus vonalai is szerepet kapnak. Az előadás több különlegességet hordoz magában, az egyik ilyen momentum egy nagyon tehetséges, fiatal zeneszerző? Péter Bence által megálmodott zenei kompozíció bemutatása, melynek különlegessége, hogy a klasszikus zenét dolgozza össze egy modern, úgynevezett R&B stílussal. Én magam kimondottan szeretem az ilyen extrém jellegű muzikális elgondolásokat, mert egyszerre teszi érzékelhetővé a hallgatói számra a három idősíkot: a múltat, a jelent és a jövőt. Teret enged, úgy a néző, mint a koreográfus fantáziálásának, ez pedig nem más, mint maga szabadság! Alig várom, hogy bemutathassuk - többek között - ezt az igazán egyedülálló, rövid kis kompozíciót is!" - mondja az est rendezője, Balogh-Barta.

Stereo Street előadás

Megosztás facebookon