2019. augusztus 20.

New Orleans Stand Up Szilveszter

Helyszín: Budapest, New Orleans Pub
Kategória: Humor
Időpont: 2014. december 31. 17:30

Ha nincs még Szilveszterre programod ne habozz... Akkor íme egy fantasztikus szilveszteri vacsi, a humor két nagy ágyújával, Orosz Györggyel és Lorán Barna Trabarnával!

Megérkezés: 17:30

Welcome ital, kacsamájpástétom zöldsaláta ágyon. Az este egyik főszereplője lesz Ropogós malacsült melyet pezsgős párolt káposztávaal és tört burgonyával szolgálnak fel.  És végül maga a mámor: Csokoládés nagyancsos brownie karamellöntettel.

És kik fognak este szórakoztatni? A Showderklubból ismert:

OROSZ GYÖRGY:
Napjaink egyik legnépszerűbb stand-up komikusa, aki minden most futó humorműsorban szerepel. Állandó fellépője az RTL Klub Showder Klub című műsorának, a Comedy Central tv csatornának és a Rádiókabarénak. Pályáját a tv2 műsoraiban kezdte. A KO MEDIA STUDIO Humortársulat alapítója és művészeti vezetője. Négy éve járja az országot műsoraival, óriási sikerrel.

LORÁN BARNA, TRABARNA:Több, mint 10 éve kezdte a hangjával utánozni a 47-es villamost, illetve a Trabant személygépkocsit, majd később folyamatosan fejlesztette képességét a mai szintre. Így ma mar profin utánozza közel 20-25 gépkocsi, kerti fűrész, stb. hangját. A 2003. októberében rendezett, Fábry show Ki Mit Tud verseny abszolút nyertese. Manapság a Showder Klub állandó fellépője.

Jegyek: 9900 Ft és 15900 Fttrabarna

Megosztás facebookon