2019. március 26.

Pál Dénes ünnepi koncert 2017

Helyszín: Budapest, MOM Kulturális Központ
Kategória: Koncert
Időpont: 2017. december 17. 19:00

A 2017-es adventi turné állomásain belül immár harmadik alkalommal ad Pál Dénes ünnepi koncertet december 17-én a MOM Kulturális Központban és december 21-én a miskolci Művészetek Házában. A mély hangjáról, eleganciájáról és sokoldalúságáról ismert énekes zenekarával, és – idén először – vonósnégyessel, a Berán Kvartettel kiegészülve áll színpadra.

Az ünnepekre való hangolódást teljessé teszi ez a szívet melengető, fantasztikus este advent idején. Az örökzöld ünnepi slágerek – mint például a Winter Wonderland, a Driving Home for Christmas, az It’s beginning to look a lot like Christmas – mellett a repertoárban helyet kapnak Dénes saját dalai és nagy kedvencei – Josh Groban, a Queen, Szécsi Pál vagy éppen Kern András – is a másfél órás esten.

- Három évvel ezelőtt szerettem volna, hogy ebből hagyomány legyen, és ma már nagyon sokan várják az év végén ezt az eseményt, amibe évről évre igyekszünk becsempészni egy kis újdonságot. Idén egy vonósnégyes – a Berán Kvartett – kísér majd saját zenekaromon kívül – árulta el Dénes, hozzátéve, nála minden évben a koncert napján tetőzik az ünnepi hangulat.

pál_dénes_koncert0

Facebook event itt!

Megosztás facebookon