2017. október 20.

A Dinoszauruszok Élete kiállítás

Helyszín: Budapest, Millenáris Park
Kategória: Exchibition
Időpont: 2014. június 07. - 2014. augusztus 24.

65 millió évvel ezelőtt, a dinoszauruszok uralták a világot. Most újra itt vannak!

"A Dinoszauruszok Élete" a legszórakoztatóbb oktató jellegű dinoszaurusz kiállítás. Több millióan látták már világszerte, a több mint 50 mozgó dinoszauruszt, amelyek egyszerre ijesztették meg és bűvölték el a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A kiállítás időgép módjára repíti vissza a látogatóit a varázslatos, történelmileg autentikus világba, amely feledhetetlen élményt nyújt a látogatók számára. A kiállítás lehetővé teszi, hogy a közönség számos dinoszauruszt közelről és élethűen megfigyelhessen és megérinthessen.

Mindenki szereti a népszerű és félelmetes Tyrannosaurus Rex-et és más fajokat, melyeket a filmekből ismerünk. Az egyedülálló élmény érdekében tapasztalt paleontológus szakértőcsapat is részt vett a díszletek kialakításában. Melyik lesz a kedvenc dinoszaurusz? A gyerekeknek lehetőségük nyílik arra, hogy játsszanak, dinoszauruszokat fessenek a kiállítás keretein belül – az emlék tárgyakat pedig haza is vihetik. Az ásatási zónában megtudhatják a gyermekek, hogyan néztek ki a dinoszauruszok, mekkorák voltak, mit ettek. Hogy még élvezetesebb és érthetőbb legyen a feltárási folyamat, egy T-Rex csontvázat kell megtalálni.

dino

Van olyan gyermek, aki nem szeretne pónin lovagolni? És egy dinoszauruszon? Most itt a vissza nem térő alkalom, amelyre minden gyermek örökké emlékezni fog. Lovaglás egy aranyos kis dinoszaurusz hátán. Az út során egy előre megadott útvonalon haladnak végig, amelyet soha nem fognak elfelejteni. Közös fotót készíthetnek a Triceratopsszal, vagy T-Rexszel, vagy akár dinoszaurusz tojásba is beülhetnek. A fényképet egy különleges kerettel kapják meg, hogy még évekig feledhetetlen maradjon a pillanat.

Jegyár: 3900 Ft, gyerekjegy 2900 Ft, Családi jegy: 9900 Ft

 Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon

Hírfolyam

Cirkusz a Szigeten

2017. július 21. 10:00

Somló Cirqsz a Szigeten

2017. július 17. 18:00

Szabó Győző is feltűnik az ÉNB-ben!

2017. április 26. 16:00

Tejben fürdött ÉNB Bori

2017. január 28. 10:44

Legnépszerűbb cikkek

Az összes hír megtekintése