2020. március 29.

Nemzetek Karácsonya a Nemzetiben

Helyszín: Budapest, Magyar Nemzeti Múzeum
Kategória: Rendezvény
Időpont: 2013. november 29.
Link a honlapjukra »

November 29. és január 2.-a között várja a látogatókat a Magyar Nemzeti Múzeum a Nemzetek Karácsonyával. A 35 napig tartó rendezvényen minden héten más-más nemzetek mutatkoznak be tradicionális ételeikkel, italaikkal és különleges kultúrájukkal.

A rendezvény az igazi karácsonyi hangulatról is gondoskodik, különleges karácsonyfák közt sétálhatunk és a múzeum is ismét fényárba borul. Sőt a Finn Mikulás is ellátogat majd a helyszínre, hogy megajándékozza a kicsiket és nagyokat is.

karacsony_nemzeti

Gyermek műsorokkal, kézműves foglalkozásokkal is készülünk a legkisebbek számára. A Népmese Múzeum november 29.-én, 30.-án, december 1.-én, 6.-án, 7.-én, 8.-án ingyenes programokkal, készségfejlesztő játékokkal várja a gyermekeket standjánál.

A Baptista Szeretetszolgálat a helyszínen ajándékgyűjtést is szervez a nehéz helyzetben élő családok számára.” Hozd el a már nem használatos, ám jó állapotban lévő mese- és ifjúsági könyved, plüssjátékod, társasjátékod, ezen kívül meleg ruhát vagy tartós élelmiszert, és tegyél boldoggá egy családot! A rendezvény időtartama alatt önkéntesek várják a jótékonykodókat! Határidő: 2013. december 21.”

A sok program mellett, lehet kapni forralt bort és sok más finomságot.

A várható országok:
Magyarország, Finnország, Franciaország, Olaszország, Oroszország, Németország, Görögország, Chile, Mexikó, Svájc, Ausztria, Brazília és Szerbia.

 

 

Megosztás facebookon