2019. május 21.

A Kerekes Band és Szabó Balázs a Kobuciban

Helyszín: Budapest, Kobuci
Kategória: Koncert
Időpont: 2014. május 29. 20:00

Folk&Folk címmel közösen koncertezik a Kerekes Band és Szabó Balázs Óbudán, a Kobuci kertben.

Kerekes Band és Szabó Balázs. Hasonló gyökerek, mégis két teljesen más zene. Népzene és mégsem az. Május 29-én a keresztútnál találkozik a két gondolat, hogy a népzenéből merítve megtaláljuk a közös pontot. Egy igazi folk tobzódás várható, ahol két dudás lesz egy csárdában, akik ráadásul jól megférnek egymással. A múlt és a kortárs találkozása: Folk & Folk.

Szabó Balázs igazi modern polihisztor: dalszerző-énekes, multiinstrumentalista zenész, bábszínész és mesemondó. A Suhancos zenekarból való távozása után 2009-től már saját bandája élén énekel, gitározik, hegedül és kavalozik. Szabó Balázs Bandája két albummal, a Megcsalogatóval és a dupla Átjárókkal jelentkezett. Idén márciusban a zenekar egy teljesen új dalokból álló nagylemezt adott ki, Élet elvitelre címmel.

Hangolódjunk együtt a koncertre! 18.00-tól a St. Andrea pincészet borai készítenek fel mindenkit az esti bulira. A St. Andrea a borértők között egyenlő a minőséggel, a letisztultsággal és a modernséggel. A borászat vezetője, Lőrincz György kiérdemelte az Év Bortermelőjének járó díjat, borai pedig azóta is igazi kuriózumként szolgálnak a borvidékre érkezőknek. Ezen az estén a Kobuci is megízlelheti milyen az egri virtus.

 

Koncertbelépő: 1500 Ft (elővételben 1200 Ft)

Koncertbelépő + VIP borkóstoló: 3500 Ft (A borkóstolóra a jegyek LIMITÁLT számban kaphatóak a helyszínen.) 

Kerekes

Megosztás facebookon