2019. április 20.

TETOVÁLÓK ÉJSZAKÁJA 2013

Helyszín: Budapest, Dürlin
Kategória: Exchibition
Időpont: 2013. december 29. 16:00
Belépő: 2990 Ft
Link a honlapjukra »

A Tetoválók Éjszakája 2013-ban folytatja a tavaly elindított hagyományt, és december 29-én, ezúttal a Dürlin illetve a Dürer Kert falai között ismét megülhetjük a tetoválás ünnepét!

Tavaly december végén egy rendhagyó és az egész világon egyedülálló fesztiválra invitálta a tetoválás és a zene szerelmeseit a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE), az Offline.hu és a Tat2 Max Magazin. A PeCsa Music Hallban megrendezésre kerülő esemény mérföldkőnek számított a magyar tetováló-fesztiválok történetében. Idén nagyobb, színvonalasabb környezetben (Dürlin/Dürer kert) ismét megrendezésre kerül a Tetoválók Éjszakája. A rendezvény közel 3000 nm alapterületen, 7 teremben az átjárásokhoz szükséges folyosókkal, aulákkal és a dohányzásra alkalmas feldíszített szabadtéri melegedőkkel várja majd a kilátogatókat.


A fesztivál során 2013. december 29-én már több mit hatvan tetováló (a hazai tetoválóélet nagyjaival együtt) kivonul a helyszínre és korábban soha nem látott módon az egész napjukat annak szentelik, hogy a rendezvényre érkező közönség között ingyenes tetoválásokat sorsolnak ki, így bárki, aki érvényes jegy birtokában látogat el a rendezvényre, automatikusan esélyessé válik, hogy a tetoválók által hozott minták egyike a szerencsés testét díszítse. 

Az ingyenes tetoválási lehetőség és színvonalas koncertek mellett temérdek kiegészítő program közül választhatnak a látogatók, pl: ajándék piercingek ingyenes berakása, ajándék frizurák készítése, filmvetítés, táncos lányok színvonalas rúdtánc bemutatója, testfestés stb. A zenei felhozatal változatos lesz, a hazai rockélet meghatározó zenekarai lépnek majd fel és adnak koncerteket a Dürer kertben, illetve akusztikus előadások is lesznek a tetoválók helyszínéül szolgáló Dürlinben. 

Zenei program (hamarosan bővül a lista): 

Deák Bill Gyula
SUBSCRIBE
Supernem
Kowalsky és Csányi Szabolcs (Black-Out) akusztik
The [hated] Tomorrow
Claps for Caroline

A jegyek elővételben az Eventim hálózatában kaphatóak (www.tex.hu), illetve az alábbi helyeken:

Tattoo Face (Budapest III. kerület Pacsirtamező u. 28.)
Invictus Tattoo Club (Budapest IV. kerület Árpád út 41-43.)
Tyutyu Tattoo (Budapest VI. kerület Nagymező utca 38.)
Ride Or Die Store (Budapest VI. Westend,aluljárószint Váci út 1-3)
DARK ART TATTOO (Budapest VI. kerület Teréz Körút 35.)
S.D. HAJKLUB (Budapest VI. kerület Podmaniczky u. 73.)
Dr.Ink Tattoo (Budapest VII. kerület Hutyra Ferenc utca 11-15)
Sebi Tattoo Supplies (Budapest XIV. Pillangó utca 16-20)

Megosztás facebookon