2018. december 13.

Bagoly és Cica a Belvárosi Színházban (komédia)

Helyszín: Budapest, Belvárosi Színház
Kategória: Színdarab
Bemutató: 2014. június 28. 20:30
Link a honlapjukra »

Jordán Adél és Szabó Kimmel Tamás főszereplésével június végén debütál az Orlai Produkciós Iroda legújabb darabja. A Bagoly és Cica Pelsőczy Réka rendezésében a férfi-nő kapcsolatot boncolgatja.

Felix ifjú író, aki a nagy áttörésre vár. Szakadatlanul dolgozik a nagy regényen, amely majd híressé teszi, ám a kiadók sorra visszautasítják őt. Doris, a magát modellnek valló fiatal nő a jég hátán is megél – illetve élne, ha hagynák. Ám az éjszaka közepén kiteszik a lakásából, ő pedig bekopog, hogy menedéket keressen Felixnél. Náluk ellentétesebb két embert nem hordott még a hátán a föld. Csupán egy percre van szükség, hogy egymás agyára menjenek. Ám mégis össze vannak kényszerülve egy pici garzonlakásba. Hát mindent megtesznek, hogy valahogy túléljék a helyzetet. 

bagoly és cica

A hatalmas sikerrel bemutatott komédia filmen is emlékezetes volt: főszerepeit Barbra Streisand és George Segal játszották. A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével a Belvárosi Színházban kerül bemutatásra. 

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon