2018. december 13.

Zorall - Kamionosok és plázacicák buli

Helyszín: Budapest, Barba Negra Music Klub
Kategória: Buli
Időpont: 2014. február 01. 21:00
Belépő: 1500 Ft
Link a honlapjukra »

A Zorall zenekar idén ünnepli a 12. születésnapját, amit egy beöltözős bulival és egy hatalmas koncerttel koronáznak meg.

A Zorall zenekar idén ünnepli a 12. születésnapját, amit egy beöltözős    bulival és egy hatalmas koncerttel koronáznak meg a Barba Negrában. Az együttes legújabb számához készített klipjéből, a Primitív baby-ből jött az ötlet, hogy minek öltözzenek be a rajongók. Az biztos, hogy nem hétköznapi születésnapi bulira készülhetünk.

zorallfarsang

A 2002-ben hobbyzenekarként induló Zorall mára az egyik vezető rockcsapat lett Magyarországon. Népszerűségüket hamar kivívták a popslágerek és ismert rockdalok tökéletes ötvözésével. Karrierjük egy megemlékezéssel indult.

- Zámbó Jimmy halálának 1 éves évfordulóján a Király néhány dalát punkosítottuk – emlékezett vissza Hangya, a Zorall basszusgitárosa. – Ebből alakult aztán ki a koncepciónk és a zenekar.

Azóta az együttesnek megjelent 8 lemeze, és a repertoár legjobb dalaiból adnak elő egy csokornyit február elsején. Az est ráadásul nem egy szimpla születésnapi buli lesz, hanem egybekötik egy farsangi mulatsággal is. Az együttes ezért arra kéri rajongóit, hogy aki tud, az a „Kamionosok és plázacicák” szlogen jegyében húzzon magára ruhát. Hangyáék egy kicsit kilógnak majd a sorból, ugyanis a zenészek az Addams Familynek öltöznek majd. Előzenekar a Black Jack.

Megosztás facebookon