2019. február 20.

5 éves a Bohemian Betyars

Helyszín: Budapest, A38 Hajó
Kategória: Buli
Időpont: 2014. június 13. 20:00
Link a honlapjukra »

Nagy mérföldkőhöz ért a zenekar, fennállásának ötödik évfordulóját ünnepli az A38 hajón.

A Bohemian Betyars 2009 hajnalán alakult, mikor az énekes, és a villanygitáros, egy borozással, és pálházi lófingató pálinkázással eltöltött este után kitalálták, hogy együtt fognak zenélni. Miskolc fattyai közül, tereket és kocsmákat járva szedtek össze egy hegedűst, saxofonost, bőgőst, és egy dobost, ezzel meg is született a hat tagból álló speed folk freak punk zenekar.

bohemian betyár

A hegedűs, és a bőgős népzenei múltját összekeverték a többi tag alternatív vonalával, beleöntötték egy nagy kondérba, felütötték a punk, és a ska dinamizmusával, majd megfűszerezték Kárpát-medence dallamvilágával. Két órás közepes lángol való főzés után kész is lett a hamisíthatatlan kőleves, ami köztudottan kétszer csíp. Pár hónap finomítás után megkóstoltatták a miskolci közönséggel, a recept bevált, így a bohém betyárok egyre messzebb vihették a hírét.

Természetesen mint megszokhattátok, most is hozzák kirobbanó formájukat, nem les hiány pálinkából, jó kedvből és természetesen zenéből. Számtalan felvezető zenekarnak lehettek a fültanúi, ha ellátogattok erre a színes eseményre, június 13-án.

 Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on

Megosztás facebookon
Legnépszerűbb cikkek

Új dallal indítja 2019-et Dua Lipa

2019. január 29. 11:56

Az összes hír megtekintése