2018. február 25.
Party Videók

FRIDGE FESZTIVÁL 2013

Idén is megrendezték az ország egyetlen havas-jeges fesztiválját. Mi is ott voltunk a fergeteges bulin, ahol többek közt DUB FX, Paul Kalkbrenner, The Freestylers, Example, Brains és persze Metál Lackó gondoskodott a felejthetetlen hangulatról.
GRAND THEFT PARTY @ KRAFT ★ Party Factory Igazán dekoratív rendőrhölgyek biztosították a rendet és a megfelelő alkoholfogyasztást abban a buli...
HALLOWEEN BULI a HelloBabyBar-ban 2013 Félelmetesen gigantikus HALLOWEEN partyn engedtük el magunkat. Budapest legnagyobb és leglátványosabb beöltözős buliját mi sem hagytuk ki a HELLOBABY-ben.
Majka, Curtis, BLR: Ezek a lányok egyre vékonyabbak (LIVE... A StrandFesztiválon is ezek a lányok egyre vékonyabbak... Majka, Curtis, BLR ütős kis slágerükkel felpörgették a bulit!
Majka, Curtis, BLR: Belehalok (LIVE) - StrandFesztivál 2013 Majkával, Curtis-szel és BLR-el több fesztiválon buliztunk együtt, így történt ez a StrandFesztiválo...
BALATON SOUND 2013 A Balaton legnagyobb buliján mi is ott voltunk! Öt nap alatt közel 200.000-en vettek részt az eseményen. Őrületes buli volt!
VOLT FESZTIVÁL 2013 Extázis, sör és lófej...Igazi őrület volt a VOLT! A BuliStar sem hagyhatta ki a soproni fesztivált! Íme az összefoglalónk, így buliztatok TI!
EFOTT 2013 Június 25-én megnyitotta kapuit az EFOTT. Zánkán a BuliStar is bevetett magát a bulizásba. Tomboltunk, ittunk, tomboltunk, szórakoztunk, de nagyon!
VIVA COMET 2013 Díjátadó Gála Június 13-án este a zenecsatorna díjazta magyar előadóit. Elképesztő volt a hangulat a Papp László Sportarénában.
BRAVO OTTO 2013 Díjátadó Gála Magyarország legnépszerűbb ifjúsági lapja, a BRAVO idén 21. alkalommal adta át a BRAVO OTTO díjakat.
Glamour Women of the Year 2013 Díjátadó Gála Ötödik alkalommal díjazták az év legtehetségesebb nőit. A Glamour Women of the Year díjátadó gálán a magazin a legjobb nők elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett győztest.

Som Lajosra emlékeznek a Piramis nagykoncertjén

Som Lajosra emlékeznek a Piramis nagykoncertjén
Több év után, 2018 márciusában ismét nagy koncertet ad a magyar rock zene legendás zenekara, a Piramis. Az eseményen megemlékeznek az egykori zenésztársukról, Som Lajosról, aki az egyik alapítója volt a zenekarnak. Tovább a teljes programhoz »

Magyarországon koncertezik Enrique Iglesias

Magyarországon koncertezik  Enrique Iglesias
Tizennyolc év szünet után Enrique Iglesias magyarországi koncertje 2018. március 11-én lesz a Papp László Budapest Sportaréna színpadán. Több éves tárgyalássorozat eredménye, hogy a latin zene hercegeként is emlegetett énekes 2018-as világkörüli turnéjának hét európai állomása között Budapest is szerepel. Enrique Iglesias hatalmas stábbal, zenekara és tánckara kíséretében érkezik Magyarországra. A koncertre 2017. október 18., szerda 10:00 órától lehet jegyet vásárolni....
Tovább a teljes programhoz »

Majka & Curtis Aréna nagykoncert 2018

Majka & Curtis Aréna nagykoncert 2018
Számtalan telt házas klubkoncert és megannyi nagyszínpados fesztivál fellépést követően MAJKA és CURTIS 2018. március 17-én először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában! Tovább a teljes programhoz »