2018. április 27.
Party Videók

FRIDGE FESZTIVÁL 2013

Idén is megrendezték az ország egyetlen havas-jeges fesztiválját. Mi is ott voltunk a fergeteges bulin, ahol többek közt DUB FX, Paul Kalkbrenner, The Freestylers, Example, Brains és persze Metál Lackó gondoskodott a felejthetetlen hangulatról.
GRAND THEFT PARTY @ KRAFT ★ Party Factory Igazán dekoratív rendőrhölgyek biztosították a rendet és a megfelelő alkoholfogyasztást abban a buli...
HALLOWEEN BULI a HelloBabyBar-ban 2013 Félelmetesen gigantikus HALLOWEEN partyn engedtük el magunkat. Budapest legnagyobb és leglátványosabb beöltözős buliját mi sem hagytuk ki a HELLOBABY-ben.
Majka, Curtis, BLR: Ezek a lányok egyre vékonyabbak (LIVE... A StrandFesztiválon is ezek a lányok egyre vékonyabbak... Majka, Curtis, BLR ütős kis slágerükkel felpörgették a bulit!
Majka, Curtis, BLR: Belehalok (LIVE) - StrandFesztivál 2013 Majkával, Curtis-szel és BLR-el több fesztiválon buliztunk együtt, így történt ez a StrandFesztiválo...
BALATON SOUND 2013 A Balaton legnagyobb buliján mi is ott voltunk! Öt nap alatt közel 200.000-en vettek részt az eseményen. Őrületes buli volt!
VOLT FESZTIVÁL 2013 Extázis, sör és lófej...Igazi őrület volt a VOLT! A BuliStar sem hagyhatta ki a soproni fesztivált! Íme az összefoglalónk, így buliztatok TI!
EFOTT 2013 Június 25-én megnyitotta kapuit az EFOTT. Zánkán a BuliStar is bevetett magát a bulizásba. Tomboltunk, ittunk, tomboltunk, szórakoztunk, de nagyon!
VIVA COMET 2013 Díjátadó Gála Június 13-án este a zenecsatorna díjazta magyar előadóit. Elképesztő volt a hangulat a Papp László Sportarénában.
BRAVO OTTO 2013 Díjátadó Gála Magyarország legnépszerűbb ifjúsági lapja, a BRAVO idén 21. alkalommal adta át a BRAVO OTTO díjakat.
Glamour Women of the Year 2013 Díjátadó Gála Ötödik alkalommal díjazták az év legtehetségesebb nőit. A Glamour Women of the Year díjátadó gálán a magazin a legjobb nők elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett győztest.

Little BIG lemezbemutató koncert az Akvárium Klubban

Little BIG lemezbemutató koncert az Akvárium Klubban
Kelet-Európa legsúlyosabb rave formációja, a Little BIG őszi telt házas düreres bulijuk után visszatér Budapestre - ezúttal az Akvárium Klubba, hogy május 26-án ismét fenékbe billentsenek bennünket egy nagy adag Oroszországgal. Tovább a teljes programhoz »

Michael Malarkey koncert Budapesten

Michael Malarkey koncert Budapesten
A Dürer Kertben játszik a Vámpírnaplók sztárja. Michael Malarkey-t legtöbben a Vámpírnaplók Enzojaként ismerik, miközben zenei teljesítménye is figyelemre méltó. Mongrels című lemezével Európa-szerte telt házas koncerteket adott, jövőre pedig visszatér az öreg kontinensre és június 7-én a Dürer Kertben mi is megismerhetjük a színész-dalszerző érzelmes oldalát. Tovább a teljes programhoz »

Különleges Quimby koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Különleges Quimby koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon
Június 10-én egy éjszakára a megszokott hatos fogat helyett a Quimby negyvened magával tölti meg a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot, az Óbudai Danubia Zenekarral ugyanis szimfonikus és rock and roll hangszerek crossoverének lehetünk fültanúi. És bár azt gondolnánk, hogy mi sem áll távolabb hazánk elsőszámú koncertzenekarától, egyik tagjukat bizony nem sok választotta el a konzervatóriumtól, míg a rock and roll szele meg nem csapta… Tovább a teljes programhoz »