2017. szeptember 22.
Party Videók

FRIDGE FESZTIVÁL 2013

Idén is megrendezték az ország egyetlen havas-jeges fesztiválját. Mi is ott voltunk a fergeteges bulin, ahol többek közt DUB FX, Paul Kalkbrenner, The Freestylers, Example, Brains és persze Metál Lackó gondoskodott a felejthetetlen hangulatról.
GRAND THEFT PARTY @ KRAFT ★ Party Factory Igazán dekoratív rendőrhölgyek biztosították a rendet és a megfelelő alkoholfogyasztást abban a buli...
HALLOWEEN BULI a HelloBabyBar-ban 2013 Félelmetesen gigantikus HALLOWEEN partyn engedtük el magunkat. Budapest legnagyobb és leglátványosabb beöltözős buliját mi sem hagytuk ki a HELLOBABY-ben.
Majka, Curtis, BLR: Ezek a lányok egyre vékonyabbak (LIVE... A StrandFesztiválon is ezek a lányok egyre vékonyabbak... Majka, Curtis, BLR ütős kis slágerükkel felpörgették a bulit!
Majka, Curtis, BLR: Belehalok (LIVE) - StrandFesztivál 2013 Majkával, Curtis-szel és BLR-el több fesztiválon buliztunk együtt, így történt ez a StrandFesztiválo...
BALATON SOUND 2013 A Balaton legnagyobb buliján mi is ott voltunk! Öt nap alatt közel 200.000-en vettek részt az eseményen. Őrületes buli volt!
VOLT FESZTIVÁL 2013 Extázis, sör és lófej...Igazi őrület volt a VOLT! A BuliStar sem hagyhatta ki a soproni fesztivált! Íme az összefoglalónk, így buliztatok TI!
EFOTT 2013 Június 25-én megnyitotta kapuit az EFOTT. Zánkán a BuliStar is bevetett magát a bulizásba. Tomboltunk, ittunk, tomboltunk, szórakoztunk, de nagyon!
VIVA COMET 2013 Díjátadó Gála Június 13-án este a zenecsatorna díjazta magyar előadóit. Elképesztő volt a hangulat a Papp László Sportarénában.
BRAVO OTTO 2013 Díjátadó Gála Magyarország legnépszerűbb ifjúsági lapja, a BRAVO idén 21. alkalommal adta át a BRAVO OTTO díjakat.
Glamour Women of the Year 2013 Díjátadó Gála Ötödik alkalommal díjazták az év legtehetségesebb nőit. A Glamour Women of the Year díjátadó gálán a magazin a legjobb nők elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett győztest.

LOVASI - az első 50 év legjobb dalai - koncert az Arénában

LOVASI - az első 50 év legjobb dalai - koncert az Arénában
Az első 50 év legjobb dalai a Naphoz Holddaltól a Semmi Konferenciáig. Az ország egyik legemblematikusabb frontembere, az idén 50 éves Lovasi András, az 1987-ben alakult Kispál és a Borz együttes énekese, basszusgitárosa és dalszerzője, valamint a 2005-ben alakult Kiscsillag zenekar gitárosa, énekese-zeneszerzője teljes életművét átölelő koncertet ad az Arénában. Tovább a teljes programhoz »

Andrea Bocelli újra koncertet ad Budapesten

Andrea Bocelli újra koncertet ad Budapesten
Andrea Bocelli napjaink egyik legnépszerűbb tenorja, aki két év elteltével, 2017. november 25-én visszatér a Papp László Budapest Sportarénába, ahol egy igazán különleges koncert keretében újra hallhatjuk egyedi hangját. A koncert programjában népszerű operarészletek és az ismert popalbumainak dalai szerepelnek, a művészt magyar szimfonikus zenekar és kórus kíséri majd. Tovább a teljes programhoz »

Lara Fabian újra Budapesten lép fel!

Lara Fabian újra Budapesten lép fel!
Az elsöprő sikert aratott 2016-os koncert után LARA FABIAN újra Budapesten. Lara Fabian várva várt nemzetközi turnéja 2018 februárjában veszi kezdetét az észak-amerikai Miamiban. Az óceánparti nagyváros mellett a turnéállomások sorában áll New York, Los Angeles, Chicago és Washington is. Tovább a teljes programhoz »