2020. augusztus 6.

Zola anyukája elsírta magát a Homelights című dal miatt (interjú az énekessel)

2014. december 15. 18:00 Szerző: Nikk

A New Level Empire első stúdiós munkáját az a The last one jelentette, amely a tavalyi Eurovíziós dalfesztivál hazai selejtezőjében a legjobb 30 között landolt. A modern dance stílusán mozgó hangszeres megoldásokkal tűzdelt formációt pedig idén is láthatjuk a műsorban, mégpedig Homelights című számukkal.

„Érzelmes és sodró. Nagy kontrasztok, visszafogott és erőteljes témák váltják egymást. A Homelights arról szól, hogy egész életünkben azt a fényt, fényforrást keressük, amely gyerekkorunkban körbevett minket, amelyben biztonságban éreztük magunkat. Felnőtt korunkban is ezt a fényt akarjuk magunk körül kialakítani. Legtöbbször ezt akkor érezzük, amikor megtaláljuk a másik felünket.„ – árulta el a BuliStar-nak a banda frontembere, Zola.

„Amikor anyukámnak elmeséltem, hogy miről szól a dal, elsírta magát. Innentől kezdve, nem tudom, hogy mit válthat majd ki az emberekből... Egy biztos: Egyszerre jót bulizni és meghatódni, nem minden dalon lehet!” – tette még hozzá a sármos énekes.new level

Ez a hétfő nagy nap a New Level Empire életében, hiszen a Homelights mától elérhető a legnagyobb videómegosztó portálon, valamint innentől a MediaMarkt üzleteiben találkozhattok a banda első nagylemezével. De mit érzett Zola, amikor megtudta, hogy a csapat ismét bizonyíthat A Dal műsorában? „Épp a nagylemezeket vittem be a raktárba, vezettem, mikor jött a hívás. Newl hívott, ment körbe a telefon mindenkinek. Először azt hittem, hogy csak vicceskedik, de aztán megörültem, hogy ez, a zenekar számára fontos dal helyet kapott a műsorban.”

Megosztás facebookon