2020. augusztus 5.

Világsztárok, akik nem tudják titkolni testi hibáikat

2014. július 01. 19:02 Szerző: Nikk

Sokszor irigykedve figyeljük a címlapon, képernyőn tündöklő sztárokat, pedig ha jobban megnéznénk őket, rájönnénk, hogy bizony ők sem hibátlanok. Összeállításunkban most világhírű csillagokat láthatsz, akik nem titkolják kisebb-nagyobb rendellenességeiket.

Gondoltad volna, hogy a gyönyörű Megan Fox sem tökéletes? Pedig így igaz, ugyanis mindkét hüvelykujja rövidebb és szélesebb az átlagnál. Ráadásul körmei formája sem hétköznapi, hiszen elég hegyesek. „Anyukám azt mondta, hogy amíg terhes volt velem, minden nap tonhalat evett. Talán ez okozta ezeket a furcsa hüvelykujjakat?” – nyilatkozta egyszer nevetve Jay Leno Tonight Show című műsorában.

megan fox

A One Direction énekese, Harry Styles 2012-ben árulta el, hogy négy mellbimbóval született, ám ez a hiba őt egyáltalán nem zavarja. "Nem nézek úgy ki, mint egy tehén.” – kezdte kacagva egyszer. „Igazából volt egy sziámi ikrem, de ő meghalt, mielőtt megszületettünk volna, és ezek a mellbimbók rá emlékeztetnek."

harry styles

Lily Allen már karrierje elején elárulta egy lapnak, hogy bal mellén két bimbója is van. Az énekesnő végül egy holland TV-nek meg is mutatta a harmadik pontocskát.

lily allen

Seal markáns hegei szemmel láthatók arcán, amelyet egy gyerekkori betegségének köszönhet. "Kaptam néhány lehangoló heget a tinédzserkorszakom elején, amely akkor nagyon rosszul érintett. Mára megszerettem őket, és azt hiszem tervezni sem tudnék jobb hegeket." – mesélte a Rolling Stone magazinnak.

seal

Karolina Kurkova 2008-ban több szemtanút is megdöbbentet, mikor közszemlére bocsájtotta hasát az egyik divatbemutatón. Ugyanis a szupermodellnek nincs köldöke. "Egy kördöksérvem volt még csecsemőkoromban. A szerkesztőknek hála ez a kis hiba nem látszik a fehérneműs, fürdőruhás munkáimban." - szóltak szavai.

karolina kurkova

Vince Vaughn 17 esztendősen komoly autóbalesetet szenvedett, amelynek következében elvesztette jobb hüvelykujja egy részét. Mára sokat viccelődik ezzel a színész, aki szerint hüvelykujja úgy néz ki, mint egy pénisz....

vince vaughn

Gerard Butler fülei nem tökéletesek. Egy gyerekkori műtétnek köszönhető a hiba, amelyet évekig igyekezett hosszú hajjal elrejteni a színész. Azonban mikor a Tomb Raider film miatt le kellett borotválnia haját, a sminkesek szó szerint fület ragasztottak neki.

gerard butler

Jennifer Garner lábujjai irtó kajlák, emellett kisujján hártya is van, így a világhírű színésznő ritkán hord nyitott cipőket.

jennifer garner

Ashton Kutcher lábujjai között úszóhártyát találhatunk. "Én is csatlakoztam az úszóhártyás lábak klubjába. De minden másom jól néz ki, kell, hogy legyen egy kis hiba." - mondta viccelődve a BBC-nek korábban.

aston

Mila Kunis 2011-ben a Cosmopolitan olvasóinak árulta el titkát, miszerint egyik szemére gyerekkorában egy hártyagyulladásos betegség következében megvakult. Ennek eredményeképpen egyik szeme napról-napra más színű, és bizony barna kontaktlencsét hord.

mila kunis

Ke$haa a brit Heat magazinnak mesélte el, hogy egy apró férfi nemiszervvel született. "Volt egy farkam, mikor születtem. Nagyon kicsi volt, mint egy hüvelykujj. Végül levágattam."

kesha

A szép Bond lány, Gemma Arterton az átlagnál több ujjal született, ami nem az első eset családjában. Mikor világra jött ezeket eltávolították. "Mára csak apró hegek emlékeztetnek a plussz ujjacskáimra."

gemma

Matthew Perry rakoncátlan kissrác volt, és gyakran történtek vele balesetek. Egyszer például beszorult a karja az ajtó és a félfa közé, így jobb keze középső ujjának egy részét le is szakította. A mama biztos boldog volt...

matthew perry

Kate Bosworth egyik szeme világos kék, a másik pedig sötét barna. Általában konktaklencsét hord a szőke színésznő, ám a 2006-os Superman visszatér filmben Bryan Singer rendező arra kérte, hogy ne tegye be a lencsét.

kate bosworth

Megosztás facebookon