2019. június 19.

Valóságshow hősök, akik sikeresek lettek

2014. április 23. 07:58 Szerző: Nikk

Aki tartósan szeretne fennmaradni a médiában, köztudatban, az valószínűleg nem a valóságshow-ok világát választja majd mérföldkőként. Persze azért akad egy-két olyan kivétel, akiknek mégis sikerült előnyt kovácsolni a Való Világ realityjéből.

Konkrétan három olyan embert tudunk mondani, akiknek neve elől ma már lehagyjuk a VV jelzőt. Hogy bizonyítsuk: nem vagyunk szőrös szívűek, adtunk esélyt még két szőke leányzónak is…


Majoros Péter, avagy Majka valamit kétségtelenül jól csinált az eltelt évek alatt. A rapper kapcsán ugyanis szinte eszünkben se jut már, hogy valaha a Való Világ első szériájában ismertük meg. Elsőként slágerei odamondós szövegei, ütős dallamai villannak be. Majka a műsorban sem tétlenkedett, itt találkozott először Dopamennel, akivel már a villában létrehoztak egy dalt. A show után Dopamennel kidobta bemutatkozó lemezét, amely Az ózdi hős címet kapta. A rapper már ebben az esztendőben bezsebelhette első díjait, amelyek nem mások voltak, mint egy aranylemez és a Bravo Otto: Legjobb haza rapper elismerése. Azóta kijött több nagysikerű koronggal, mint a Történt, ami történt (2004), a Húz a szívem haza (2007), vagy éppen a Belehalok (Curtis és BLR formációjával - 2012). Ma már nehéz megmondani, hogy mely slágere örvendhet a legnagyobb népszerűségnek, de hogy a top Majka dalok között ott van a Belehalok, a Nekem ez jár, a Ha menni kell, az Ítélet helyett, vagy éppen a Mondd, ami fáj, az szinte biztos.

vv majka
Majka és Curtis nevét manapság mindenki ismeri


Nádai Anikó bár 2008-ban feltűnt a Királynő című műsorban, arcát legtöbben a 2010-es Való Világban ismerték meg.  A VV4-ben a rosszkislány kategóriáját képviselte, a show pedig elhozta számára azt a népszerűséget, amelhttp://bulistar.hu/icms.php/stargardrob/521/edityre vágyott. A fekete szépség párbaj nélkül eljutott a legjobb négyig, ahonnan végül Éva győzte le egy megmérettetés során. A média felkapta a fejét a lányra, így műsorvezetőként állta meg helyét az AlekosznakValó, valamint a VV5 BeleValó Világ című műsorokban. Anikó modellként is bizonyított, mint például a Denis márka egyik kampányában. Valódi helyét a világban azonban több mint egy esztendeje találhatta meg, amióta az Éjjel-Nappal Budapest sorozat egyik főszereplőjeként keresi kenyerét.

vv aniko nadai
Anikó minden hétköznap színésznőként tűnik fel az RTL-Klub csatornáján


Rácz Béla, azaz Young G szintén a VV4-ben tűnt fel a képernyőn. A luxusbörtönbe nem egyedül érkezett a srác, hiszen tesójával, Gigivel együtt jutott be a reality-be. Karrierje a valóságshow után indult be, amikor leforgatta videoklipjét A legnagyobb című dalához. 2011-ben Dükivel állt össze, akivel Hey címmel alkottak egy duettet, majd olyan dalokkal rukkolt elő, mint a Mese, a Csakis én leszek, a Csak Neked, az Elképzeltem, vagy éppen az Ébredj fel.

 vv beci
Majkához hasonlóan Young G is rapperként szolgálja a talpalávalót

Persze akadnak még különböző próbálkozások, mint például a lemezlovasként állítólag roppant népszerű Seherezádé, vagy éppen a modellként érvényesülő Béres Anett.

vv sehi
Seherezádét gyakran érik támadások DJ-s tevékenységei miatt

vv anett
Anettre gyakran gondolnak a legkülönfélébb márkák képviselői

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon