2019. május 20.

Új dallal és klippel hódít Bogi!

2014. augusztus 05. 08:00 Szerző: Nikk

A mindössze 17 éves énekesnő nemrég vehette át legújabb elismerését, amiért ő lett a VIVA tévé slágerlistájának első helyezettje. Ezzel olyan világsztárokat előzött be, mint Katy Perry és Pharell Williams.

A We all tehát hatalmas sikereknek örvend, és végre itt van a dal angol nyelvű folytatása. A Feels so right zenéjét Tóth G Zoltán és Vékony Zoltán, szövegét Halász Péter és Tóth G. Zoltán szerezték, a hangszerelést pedig Takács „Jappán” Zoltánnak köszönhetjük. A klip Galler András "Indián" munkája, a forgatásra a belváros egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén, a Dobozban került sor. A vidám hangulatú klipről Bogit faggattuk.

Bogi
A klip egyik szereplőjével

Elsősorban kiknek ajánlod a Feels so right-ot?

Igazából mindenkinek csak ajánlani tudom. Ahogy a klipben is látszik, egészen az idős néniktől a kisgyerekekig mindenki, beleértve az én korosztályomat is, megtalálja benne azt, ami tetszik neki. Szerintem nem lehet korosztályra bontani, de más kategóriákra sem a közönséget. Tényleg mindenki megtalálhatja benne azt, ami miatt közel állhat hozzá a dal.

Ki hozta a klip alapötletét?

Az első klipem rendezője álmodta meg, aki már korábban elmondta nekem az ötletét, akkor azonban még nem volt meg a megfelelő dal hozzá. Később pontosabban elmondta, a részletekkel együtt, így nem volt kérdés, hogy ezt csináljuk meg!

Hogy érezted magad a forgatáson?

Ez a kedvenc klipforgatásom, ha mondhatom ezt, mert sok szereplős volt. Én szerveztem a szereplőket, akik mind a barátaim voltak. Éppen ezért nagyon jó volt a hangulat végig, ami szerintem a klipen is meglátszik.

Megosztás facebookon