2019. május 21.

Tisztaság és higiénia mániás a fiatal Megasztáros!

2014. június 08. 13:01 Szerző: Nikk

Réti Nóri arcával a Megasztár 2012-es szériájában találkozhattok. A fiatal lány a tervek szerint ősszel jön ki saját szerzeményével, és videoklipjével. Mi most a divat, valamint a szépségápolás világával kapcsolatban faggattuk őt.

Van olyan szépségápolási technika, amit fontosnak tartasz?

Az egyszerű, természetes megoldások híve vagyok. Szerintem a legfontosabb, hogy amikor csak lehet, hagyjuk a bőrt lélegezni! Hanyagoljuk a sminket és az arckrémet is. Ha ezt több napon keresztül be tudjuk tartani, akkor ez nagyon jót tesz az arcbőrnek. Amikor muszáj picit jobban kinézni, akkor is a lehető legkevesebb festékkel "borítsuk be" az arcunkat. Én személy szerint csak a szemem alatt használok korrektort, az arcom többi részét szabadon hagyom.

Mennyire követed a divatot, az új trendeket?

Érdekel a divat, szeretem nézni a szép ruhákat a gyönyörű modelleken. Az öltözködésem viszont nagyon hangulatfüggő. Van, amikor a végtelenül egyszerű top-farmer-sportcipő megoldást preferálom akár hetekig. és vannak időszakok, amikor meg valami bekattan nálam, és egyszerűen valami különlegesebbre vágyom. Szóval ez nagyon változó nálam!

Réti Nóri gitárral

Az típusú csajszi vagy, aki esténként előre kikészíti a másnapi szettjét, vagy inkább megvárod vele a reggelt?

Ha csak nem valami komolyabb alkalomról van szó, akkor nem készítem ki a ruhám! Teljesen hangulatfüggő, hogy mit veszek fel, és s ez nálam nagyon ingadozik is sajnos… De a ruha szempontjából az indulás előtti hangulat a meghatározó. Aztán vagy bejön később, vagy nem...

Karriered során több fotóssal találkoztál, dolgoztál már. Van olyan munka, ami a kedvenced?

Nem fogod elhinni, de nekem egyelőre még nincs meg az a kép magamról, ami tényleg tetszik. Lassan itt az ideje, hogy legyen egy ilyen… Általában a kevésbé beállított fotók sikerülnek jobban rólam, de szeretem azokat is, amikor gitár van a kezemben. Az olyan Nóris.

Réti Nóri fotózáson

Mi az, ami mindig ott lapul a táskád mélyén az iratok, pénz, no és a kulcs után?

Ez szörnyű kérdés, mert sok minden! (nevet) Kézfertőtlenítő, parfüm, dezodor, rágó, nedves törlőkendő, kontaktlencse tok plusz folyadék. Nos, igen, a tisztaság, a higiénia nekem lehet, hogy már-már nevetségesen fontos. No és persze fülhallgató is mindig ott lapul, hiszen állandóan zenét hallgatok, amikor úton vagyok.

Mivel készülsz a rajongók számára mostanság? Mikor láthatunk legközelebb?

Már egy éve dolgozunk a Flash Travel zenekarral. Sok szám készen van már, de még nincs kitűzve az az időpont, mikor megjelennek. Hamarosan előrukkolok velük és nagyon jó lesz! Én is írok dalokat, és szeptemberig minimum egyet meg szeretnék jelentetni, lehetőleg klippel. Nem szeretnék semmit sem elsietni, fontos, hogy ami kikerül a kezeim közül, arra büszke legyek. Van még hova fejlődnöm. De ez szerintem örökké így lesz!

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon