2019. január 21.

Sztárok, akik a szcientológiában hisznek

2014. április 22. 09:13 Szerző: Nikk

A szcientológia elképzeléseit L. Ron Hubbard író dolgozta ki. Ez eleinte egy életmódjavító filozófiaként indult, ami persze az évek alatt rengeteget változott.

A hit célja az, hogy az emberek eljussanak arra a pontra, ahol rendet tudnak teremteni saját és mások életében. A legnagyobb kritikák közé olyanok sorolnak, mint az alapvetően anyagias, drága tanfolyamok, melyeket a hívőknek el kell végezniük. A tagoknak meg kell adniuk magukról és hozzátartozóikról minden adatot, amelyet később zsarolásra használhatnak fel. Engedélyezi mások kihasználását, a hazugságot, és a törvények kijátszását. Nem csoda hát, hogy több országban állami szintű fellépések történtek a vallás ellen, mint például Franciaországban, Németországban, vagy éppen Görögországban. No de, hogy kik azok a hírességek, akik ennek hitnek a követői?

tom cruise
A szcientológiáról legtöbbeknek alighanem Tom Cruise jut eszébe elsőként!

jlo and marc
Jennifer Lopez is egy ideig ebbe a vallásba ásta bele magát egyre mélyebben, a pletykák szerint épp ezért lett vége Marc Anthony-val való kapcsolatának, házasságának is. 

john travolta
John Travolta is a sokszor meghökkentő tanok szerint él.

laura prepon
Laura Prepon a pletykák szerint szerelembe bonyolódott Tom Crusise színésszel. Egy közös témájuk biztosan akad, hiszen ő is szcientológus.

jenna elfman
Jenna Elfman-t férje, Bodhi vezette be ebbe a világba.

Juliette Lewis
Juliette Lewis  többször is nyilatkozott már a vallás kapcsán. Szerinte, akik a szcientológiában hisznek, jobban megbecsülik azt, amilyük van. Tisztelik magukat, együtt éreznek másokkal, valamint sokkal jobban kommunikálnak ebben a mai, zavaros társadalomban.

peaches
A nemrég elhunyt Peaches Geldof állítólag szintén a tanítások szerint élt. Úgy gondolta, hogy ez a nézet a helyes útra tereli a fiatalokat.

jason lee
Jason Lee exfelesége nem egyszer panaszkodott a médiának, hogy házasságuk a szcientológia miatt ért véget.

will smith
Bár Will és Jada Smith tagadja, hogy köze lenne a valláshoz, korábban mégis többször adományoztak a Szcientológia Iskolájának.

priscilla presley
És legvégül Priscilla Presley sem maradhat ki a listánkból.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon