2019. február 20.

Szép lányok jelentkezését várja az autótolvaj Gyurcsík Tibi – Interjú az énekessel

2014. július 23. 13:50 Szerző: Nikk

Három országban forog Gyurcsík Tibor legújabb klipje. A sármos énekes nemzetközi videójában láthatunk majd egy piros autócsodát, szép lányokat, Nagy Ferót és persze sok-sok bulit. A magyar, valamint a szlovák X-Faktor tehetségét legújabb videoklipje kapcsán faggattuk.

Hamarosan előrukkolsz új daloddal, amely a One night lover címet kapta. Elsősorban kiknek szól ez a szám?           

A dal mondanivalója az, hogy ha van elég bátorságod ahhoz, hogy kitörj a megszokott életedből, és – bár nem vakon – de merészen nyakadba veszed a világot, akkor bármire képes lehetsz. Három fiú, akik monoton munkát végeznek, és vágynak az elismertségre. Adódik egy lehetőségük, amit ha kihasználnak, izgalmakkal teli napnak, jövőnek nézhetnek elébe. A dalt sikerült egy kis retro vonallal is megfűszerezni, így reméljük, hogy eljutunk minden korosztályhoz.

Gy T Celeste
Celeste Buckinghammel

Ki álmodta meg klip alapját?         

A klip alapkoncepcióját Lumir Mati, Szlovákia legjobb menedzsere találta ki, aki mellesleg Celeste Buckingham menedzsere is. Az eredményeik magukért beszélnek. Annak idején, mikor a szlovák X-Faktorban Celeste Buckinghamet kaptuk mentorként, ő is odajött a forgatás után beszélni velünk, mondta, hogy örüljünk annak, hogy ebbe a csapatba kerültünk, mert a műsor után is folytatni fogjuk a közös munkát. Akkor még kicsit hihetetlenül hangzottak ezek a mondatok, mivel nem voltam képben a szlovák poppiaccal és a menedzserekkel, de azóta – a munkaköri dolgainkon kívül – szoros barátság is összeköt minket a csapattal és hiszünk a közös projektünkben. Hárman kerültünk Lumirhoz: Matej Vávra, Peter Bazik (a műsor győztese) és én. Három különböző stílusú énekes, három nemzetiség, így adta magát az ötlet, hogy megvalósítsuk ezt a példanélküli ötletet. Mindhárman más zenei vonalon mozgunk, így nem volt zökkenőmentes a dalszerzés eleje. Most úgy néz ki, hogy elkészültünk, a szám már keverés alatt van, a klip bizonyos jeleneteit pedig már leforgattuk, jövő héten folytatjuk a munkát.

Gy T 1
Nagy Feró kocsiját ellopja (Fotó: Meister Natália

Hogy áll most a forgatás?   

A budapesti jelentettel már elkészültünk, a prágai jelenet augusztus elején jön, az utolsó rész pedig (ami egy hajón és egy strandon lesz) július 27-30 között forog majd. Ide keresünk magyar szépségeket, a közösségi oldalamon várjuk a vonzó lányok jelentkezését, akik méltón képviselnék Magyarországot egy nemzetközi projektben. Az utazás és az ellátás, valamint a szállás biztosítva lesz, a lányoknak csak annyi dolguk van, hogy jól érezzék magukat egy négy csillagos, szlovákiai hotelben.

A videóban szerepel majd Nagy Feró is. Ő hogy került képbe?

Szükségünk volt egy, az idősebb korosztályt képviselő, de mégis sármos macsóra, aki a helyi gazdag úriembert alakítja. Nem volt kérdés, hogy Nagy Ferót kérjem fel erre a szerepre, aki a legnagyobb örömünkre igent mondott. A jelenetben egy 67-es, tűzpiros Alfa Romeo Giulietta Cabrioval érkezik meg a hotelhez, ahol a londiner fiú (vagyis én) a kulcs átvétele után meggondolom magam, és nem a parkolóba viszem a kocsit, hanem elkötöm a járgányt. Feró szintén élvezte a forgatást annak ellenére, hogy sajnos az első napi munkánk kárba veszett, ugyanis a felvételek tönkrementek. A drón, amivel forgattunk, elvesztette a jelet és lezuhant – az összes aznapi felvétel megsemmisült.

Gy T Feró 1
Kétszer vették fel a jelenetet (Fotó: Meister Natália)

Feró nem lett mérges, hogy újra kellett forgatni?

Ferónak először el sem mertünk mondani. Dublőrrel szerettük volna behozni az elveszett anyagot, viszont másnap reggel esett, így nem tudtunk felszállni a drónnal. Végül nem maradt más választásunk, mint elmondani Ferónak a történteket, szerencsére nagyon jól kezelte a helyzetet. Felajánlotta, hogy – feltéve, hogy ügyesen haladunk az aznapi forgatással – újravehetjük az előző napi jelenetet. Azt gondolom, hogy ebben közrejátszott egy picit az is, hogy tényleg nagyon élvezte a ritka szép Cabriózást (nevet). Mindenki felismerte a kocsiban, kiabáltak neki az utcáról. Köszönet érte Ferónak utólag is! Nagyon menő vagy!

Gyurcsík T
Londiner fiút alakít az énekes. (Fotó: Meister Natália)

Meséltél már a lányokról. Mi alapján válogattok majd a jelentkezők közül?

A klip utolsó része a bikinis, strandos, hajós jelenet lesz, ahol három nemzet szépségei találkoznak, és buliznak velünk egy nagyot. Ehhez keressük a legszebb lányokat 18 és 25 év között. Igazából ez nem is munka, sokkal inkább kikapcsolódás lesz a leányzóknak. Mivel bikinis jelenet lesz, alapkövetelmény a szép alkat! Amennyiben valaki úgy érzi, hogy beleillik a képbe, és szabad július 27-30 között, akkor jelentkezzen egész alakos, bikinis képpel a gyurcsiktibi@gmail.com címen, vagy a hivatalos közösségi oldalamon!

Megosztás facebookon
Legnépszerűbb cikkek

Új dallal indítja 2019-et Dua Lipa

2019. január 29. 11:56

Az összes hír megtekintése