2018. december 19.

Stílust teremtenek a sztárok! Íme a Top 10 magyar védjegy!

2014. március 16. 11:48 Szerző: Nikk

A védjegy alapvető lényege, hogy megkülönböztesse viselőjét a többiektől. Amennyiben ismert emberről van szó, ezeket a jellemzőket gyakran az adott híresség tábora is felveszi, hiszen ezzel úgy érzik, hogy egyfajta kapcsolatot hoznak létre maguk és imádottuk között. Összeállításunkban 10 sztár egy-egy sajátosságáról olvashattok.

Legjobb barátjától kapta védjegyét Vastag Csaba

csabivillakarkoto 

Vastag Csaba csuklóján sokan már a 2010-es X-Faktor válogatásai során kiszúrtak egy „furcsa ékszert”. A nem mindennapi kiegészítőt Mr X egyik legjobb barátjától, Mészáros Árpád Zsolttól kapta. Ráadásul az egész egy viccnek indult, hiszen MÁZS csupán poénból hajlította Csabi csuklója köré a villát, ám az neki annyira megtetszett, hogy azóta is hordja. Olyannyira, hogy állítólag még zuhanyzás közben sem veszi le azt. A Szombat esti láz alatt táncpartnerével, Mármarosi Tündével volt is némi összetűzése emiatt, ugyanis a próbák alatt folyamatosan megszurkálta vele a lány kézfejét, aki a közös munka idejéig szeretett volna megszabadulni a tárgytól.  „Ez köt össze az egyik legjobb barátommal, soha nem veszem le magamról” – mondta akkor makacskodva az énekes.

Gyerekként kezdte a sapkák gyűjtését Fluor Tomi

fluorsapka

Fluor Tomi mindössze 10 éves volt, mikor elkezdte sapkáit gyűjtögetni. 2012-ben körülbelül 60 darabnál járt, de akkor azt állította, hogy abból csupán 10-15 példányt hord aktívan. A többit a falon tartja díszként, és amikor ránéz ezekre a fejfedőkre, különös, szép emlékek jutnak eszébe. Éppen ezért nincs szíve egyet sem kidobni… Sapkái nagy részben passzolnak ruháihoz, amelyek immáron olyan szinten hozzánőttek az előadóhoz, hogy sapi nélkül talán már fel sem ismernénk az utcán. 

Nagy Feró végleg megkülönböztette csapatát más együttesektől

nagyferobaboskendo   

A Beatrice eredetileg lányzenekarként jött létre, ám egy év múlva (1971) Nagy Feró csatlakozott hozzájuk frontemberként. A tagok végül teljesen kicserélődtek, és 1974-től jöttek a saját dalok az akkor divatos glam rock stílusában. A külsőt illetően jellemző volt mind a csapatra, mind annak táborára a fekete bőrnadrág, a bőrmellény, a szakadt farmer, valamint az a bizonyos babos kendő. A piros alapon fehér pötty végül olyannyira Feróhoz kötődött az évek folyamán, hogy ma már tucatnyi kiegészítője van ilyen mintában (nyakkendő, sál, zokni, és még sorolhatnánk).

ByeAlex számára mára elmaradhatatlan kellék a szemüveg!

byealexszemuveg 

Bár ByeAlex nevét legtöbben a 2013-as A DAL-ban ismerték meg, a Fonogram díjas énekes már korábban is több kislemezt piacra dobott. A malmöi Eurovíziós Dalfesztiválon Kedvesem című számával a 10. helyezést érte el a versenyen. Külsejét tekintve jellemző rá az extrémitás, valamint védjegyévé vált az úgynevezett hipszter stílus. Egy biztos az a bizonyos szemüveg évek óta elmaradhatatlan kiegészítője megjelenésének.

Takács Nikolas a kalapos király 

nicolaskalap

Takács Nikolast már az X-Faktor versenye során többen a kalapos előadóként emlegették. Az énekes még a műsor közben többször ellátogatott Erdei Ildikó Virág tervezőnő műhelyébe, akivel később közös üzletbe is belekezdett. A galántai énekes maga is rendelkezik saját ötletekkel az új fejfedőket illetően. Nikolast nagyon ritkán látni kalap nélkül, olyannyira, hogy amikor Never ever című klipjében néhány másodperc erejéig megvált a kiegészítőtől, a média pillanatok alatt ráharapott a témára.

Másfél millió forintot ért Kozso hajtincse

     kozsotincskeztartas

Kozso sok-sok évvel ezelőtt rövid hajjal, és egy hamarosan legendává vált, fonott tinccsel bukkant fel a képernyőn. A sztárproducer több mint 10 éve, hogy megvált ettől a bizonyos fonattól, mégpedig egy jótékonysági árverés kedvéért. A szomorú szamuráj fekete tincséért másfél millió forintot adott egy fanatikus. "Nagyon-nagyon sok, tehát több tízezer ember volt országszerte, és a határainkon túl, akik úgy jöttek a koncertjeimre, hogy fonott Kozso-tinccsel szaladgáltak.” – nyilatkozta annak idején a zenész.        

Valami felrobbant Pásztor Anna ruhatárában

 pasztorannaextram

Pásztor Anna testvérével, Sámuellel 2004-ben alapította meg az alternatív rockot játszó zenekarát, az Anna and the Barbies-t. A stílus és a divat fogalmát rengetegen egy fogalomként kezelik, holott valaki lehet úgy stílusos, dögös, vagy éppen mókás, hogy közben fittyet hány a divat aktuális alakulására. Épp ilyen Anna is, aki hamar híres lett különleges ruháiról, extrém sminkjeiről, valamint fantáziadús frizuráiról.

Barátja kedveltette meg Győzikével az imádott mintát

 gyozikezebraminta

Gáspár Győzőt az egykori Romantic együttes frontemberként ismerhettük meg, ám az igazi népszerűséget a 2005-ben induló Győzike show hozta el számára. A nézők ekkor szembesülhettek csak igazán a roma sztár zebramániájával. A showman 1998 óta imádja a fekete-fehér mintát, amikor is egy divattervező barátja házában megpillantotta ezt a stílusirányzatot.

Csillogó mikrofonnal vezet műsort Liptai Claudia

   liptaisajatmikrofon

Liptai Claudia 1998 óta irányítja különböző műsorait. Olyan munkái voltak eddig a tévésnek, mint a Csííz, a Cladia show, a Big Brother, a Mokka, vagy éppen a  Megasztár. A műsorvezetőnő jó ideje saját mikrofonnal tűnik fel a képernyőn újra meg újra. Jelenlegi műsorában, A Nagy Duett-ben pedig egy csillogó köves borítást kapott munkaeszköze. A mikrofon nem mellesleg a pletykák szerint másfél millió forintot is megüt.  

Stílust teremtett a csikidam királya

szikorarobertszalmakalp

Szikora Róbert miután kivált a Hungária zenekarából, megalapította saját csapatát, R-GO néven. A tagokkal együtt nevük után megálmodták külsejüket is, az úgy nevezett szafariba hajló katonai stílust, melyet később Csikidam-nak kezdtek el hívni. Zöld szettek, ballonkabát, tucatnyi kitűző, no és persze a szalmakalap jellemezte szettjeiket. Természetesen a közönség is pikk-pakk átvette ezt a kissé különc kinézetet.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon