2020. július 5.

Saját márkával rukkolt elő Kocsis Korinna! - Interjú

2014. június 05. 09:00 Szerző: Nikk

A Vas megyében született topmodellre, Kocsis Korinnára akkor hárult hatalmas médiafigyelem, mikor a TV2 Szépségkirálynő versenyén lemondott a Miss Intercontinental címről. A lány már korábban is magáénak tudhatta az elismerést, ezért szerette volna átadni a lehetőséget egy másik modellnek.

Korinna ezen a versenyen a közönségdíjat is megkapta, amit mi abszolút megértünk! A saját márkával is előrukkoló gyönyörű, mosolygós lány jelenleg külföldön dolgozik, ám szívesen állt rendelkezésünkre, hogy szépségápolási szokásairól, valamint a divat világáról faggassuk! 

Van olyan szépségápolási technika, amit fontosnak tartasz?

A bőröm ápolására, ezen belül is az arcom ápolására nagy hangsúlyt fektetek. Nem használok túl sok kozmetikumot, legfőképpen nappali, éjszakai krémet, valamint arctisztításhoz tonikot alkalmazok gyakran. Ha kozmetikumot választok, törekszem rá, hogy az natúr legyen. Mivel kozmetikus a végzettségem, figyelemmel követem a szépségipar újításait és az aktuális szépségápolási módszereket. Ha valami nagyon megtetszik, azt ki is próbálom!

Korinna 2
A külső helyszíneken történő fotózások a kedvencei. (Fotó: Tibor Gergác)

Az a típusú nő vagy, aki esténként előre kikészíti a másnapi szettjét, vagy inkább megvárod vele a reggelt?

Attól függ! Ha reggel nagyon korán kezdek egy fotózást, és tudom, hogy időben el kell indulnom otthonról, akkor előre összekészítem  a másnapi szettemet. Egyébként nem mindig azt veszem fel, sokszor a reggeli hangulatomon múlik az összeállításom.

Karriered során több fotóssal találkoztál, dolgoztál már. Van olyan munka, ami a kedvenced?

Nagyon közel állnak hozzám az elegáns, estélyi ruhás és a fürdőruhás fotózások. Stúdióban kevésbé szeretek dolgozni, imádom a külső helyszíneket, ahol él a háttér és ettől még hangulatosabb lesz a kép. Például egy gyönyörű kastélyban, vagy vízparton nagyon élvezem a fotózást!

Kocsis Korinna 4
Szeret elegáns ruhákban pózolni a kamerának

Van favorit márkád?

Ahogy sok mindenben, az öltözködésben is a kevesebb néha több elvet követem. Szeretem a Zarát, a Mangót, a Massimo Duttit, és a hasonlóan egyszerű és nőies ruhadarabokat áruló üzleteket, márkákat. Kifejezetten nincs kedvencem, sokszor van, hogy csak megyek az utcán, meglátok valamit márkától függetlenül és egyszerűen beleszeretek.

Mi az, ami mindig ott lapul a táskád mélyén az iratok, pénz, no és a kulcs után?

Akik ismernek, ezen a kérdésen most nagyot nevetnének, mert nekem minden van a táskámban! Vásárláskor is elsődleges szempont, hogy minél nagyobb helyem legyen. Ezért szinte az összes táskám elég nagy, hogy tudjak bele pakolni! Az utóbbi időben próbálom kicsit redukálni a felesleges cuccokat, de általában parfüm, ha esetleg úgy adódna: egy kis fejfájás-csillapító, könyv, körömreszelő, kézkrém, kézfertőtlenítő, smink és papírzsebkendő azért lapul benne mindig!

Kocsis Korinna 3
Saját márkája van Camica by Korinna néven

Mivel készülsz a divatrajongók számára mostanság?

Tulajdonképpen a modell munkáim mellett tavaly év végén egy magyar divattervezővel, Király Beátával alapítottunk egy saját márkát, Camicia by Korinna néven. Ezek elegáns, elsősorban az üzleti életben dolgozó nőknek készült darabok, főleg ingek, blúzok, szoknyák, nadrágok és blézerek. Kizárólag olasz alapanyagokkal dolgozunk, ezáltal nagyon jó minőségű és egyedileg elkészített ruháink vannak.

Korinna Camica
Vas megyéből érkezett Budapestre, hogy modellkarrierbe kezdhessen! Jól tette!
(Fotó: Tibor Gergác)

 Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon