2019. május 21.

Palvin Barbi nincs már a legjobb modellek között?

2014. március 09. 09:00 Szerző: Nikk

Palvin Barbit, aki eddig háromszor vehette át a glamour díját, idén nem jelölték a Glamour Women of the Year legjobb modelljei közé. Holott a húsz esztendős szépségnek 2013-ban is igen sok gyönyörű munkát köszönhettünk. Nézd meg, hogy mely Palvin projekteket tartjuk a legjelentősebbeknek a tavalyi évből!

Hatodik alkalommal rendezik meg a Glamour Women of the Year Díjátadó Gálát, ahol a gyönyörű modell nem fog díjat átvenni, ugyanis a nincs a jelöltek listáján. Barbi kampányait őszintén vallva lassan már követni sem lehet, és ez így van már néhány éve. Azért mi újra meg újra megpróbáljuk, hiszen nálunk mindenképpen ott van a favoritok között. Nem véletlen, hogy a Glamour legjobb modelljének járó trófeáját is ő vihette haza, egyedülállómódon: háromszor is. Kishazánk egyetlen L’Oreal szépségnagyköveteként megjelent a 66. Cannes-i Filmfesztiválon, ahol egy Alexandre Vauthier nadrágkosztümben tündökölt. De pózolt a fotósoknak Elie Saab koktélbuliján, valamint Roberto Cavalli yacthján megrendezett after partiján is.

Palvin Barbara - 2013

A legnagyobb divatmagazinok címlapjain         
2013-ban közös munkára kérte fel a húsz esztendős modellt a Vogue japán (fotós: David Mushegain) és német kiadása (fotós: Philip Gay), az amerikai Elle (fotós: David Bellemere), az El País, és az Antidot. De kétszer szerepelt a francia L’Officiel borítóján, és feltűnt a magyar Glamour valamint, Cosmopolitan hasábjain is. 

Több mint 10 márka arcaként bizonyít    
A magazinok mellett természetesen a különböző divatguruk is nagy örömmel dolgoztak együtt Barbival 2013-ban. Legfrissebb kollekciójának népszerűsítésére kérte fel őt többek között a Replay, a Rosa Clará,  a GAS, a Boutique, de több kampányt is készített vele a Victoria’ Secret, valamint állandó arca lett L’Oreal cégének.

Cosmopolitan Hungary 2013 Feb

Fotósok kedvence        
A barna szépséget több fotós nevezte kedvenc modelljének. Éppen ezért volt boldog Terry Richardson, amikor Barbi 3 év után meglátogatta őt stúdiójában. De pózolt magyar fényképészek előtt is, mint például a korábban énekesként népszerűvé vált Éder Krisztiánnak, avagy SP-nek.

Véleményünk szerint méltatlan, hogy Barbit idén nem jelölték a legjobbak közé. Tavaly ott voltunk, mikor harmadjára vehette át a díjat, és a színpadon cigánykerekezett. Te mit gondolsz, negyedszer is megérdemelné a díjat?

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon