2019. január 21.

Palvin Barbi így járja a divatvárosok utcáit - Street Style 3.

2014. július 01. 18:40 Szerző: Nikk

Palvin Barbi mindössze 13 éves volt, mikor Budapest egyik utcáján felfedezte ügynöke. Még abban az évben Ázsiába költözött, hogy ott indíthassa el modellkarrierjét, és a szépség azóta bizony meghódította a legnagyobb divatmagazinokat, valamint márkákat.

Magyar büszkeségünk az elmúlt esztendőkben olyan lapok borítóján pózolt, mint az ELLE, a L’Officiel, a Vogue, a Harper’s Bazaar vagy éppen a Glamour. Emellett a legnagyobb márkák választották éppen aktuális kollekciójuk arcának. Ilyen volt például a Louis Vuitton, a Prada, a Chanel, a H&M, vagy éppen a Victoria’s Secret.

Palvin Barbi tehát nem unatkozik, rengeteget dolgozik, így főleg Milánó, New York, vagy éppen London utcáin láthatják őt sétálni a rajongók. Ha megnézzük a modell szettjeit, felfedezhetjük, hogy imádja a bőrdzsekiket, de tucatnyi alkalommal húz magára baseball- és egyéb sapkákat is. Gyakran vesz fel napszemcsit (vajon van olyan, ami nem áll jól neki?) és ha beköszönt egy hűvösebb évszak, szereti a szőrmés cuccokat is. Azt is megállapíthatjuk, hogy mind privátban, mind a különböző rendezvényeken a feketére esküszik a mára már világhírű szépség. Egy szóval, bár ő a mai divatvilág egyik legnagyobb alakja, privátban mégis úgy viselkedik, öltözködik mint egy teljesen hétköznapi fiatal lány.

Palvin Barbi bőrdzseki
Gyakran látni bőrdzsekiben, ami egyszerre szexi és vagány

Palvin Barbi szemcsi
Nincs olyan szemüveg, ami ne állna neki jól

Palvin Barbi sapka 2
A sapkáktól sikkes lesz

Palvin Barbi sapka
A baseballtól pedig irtó dögös

Palvin Barbi fekete ruha
A rendezvényeken is gyakran látni feketében

Palvin Barbi rúzs
Nem mindig sminkeli magát, de a rúzsokat gyakran alkalmazza

Palvin barbi szőrme
Ha beköszönt a szellős idő a szőrméket választja. Ezek kiemelik bájos arcát


Bármit is visel, mi imádjuk Barbit!

Megosztás facebookon