2020. január 25.

Ők az X-Faktor legnagyobb dívái

2014. március 19. 10:06 Szerző: Nikk

Miből lett a cserebogár…- mondhatnánk az X-Faktor lányainak egykori, valamint legfrissebb fotóit elnézegetve. Kár tagadni, a show stylistjai, sminkesei és fodrászai külsejüket tekintve több hölgynek is jót tettek a közös munkák során. Kijelentjetjük, hogy a dögös énekesnők, kész dívák lettek az egykori versenyzőkből. Most pedig érkezik a Top 5-ös listánk a legstílusosabb X-es csajokkal.

1. Zenekarban és színházban is helytáll

gubikpetu

Gubik Petra arcát és hangját legtöbben az X-Faktor 2011-es felvonásában jegyezték meg, amikor szóló produkcióként a mentorházig jutott. Petra nem adta fel, és egy évvel később újra próbálkozott, ám akkor már a Like lánycsapat tagjaként. A fekete hajú szépség 16 esztendős kora óta bizonyít a különböző színházak színpadán, mint például a Békéscsabai Jókai Színházban, a Budapesti RAM Colosseumban, vagy éppen a Budapesti Operettszínházban. A 23 éves lány élete mondhatni sínen van, hiszen tavaly év végén egy régi álma valósult meg, amikor a Sugarloaf zenekar új frontasszonyává választották, valamint rátalált a szerelem is, mégpedig a szintén színész Nagy Sándor személyében. Roppant formás virgácsai, valamint őszinte, mindig ragyogó mosolya mellett Peturól elmondhatjuk, hogy minden szerepben hiteles, lehet éppen a dallamos rock zenekar énekesnője, vagy éppen a díva Ava Gardner. Nos Petra, üdv a trónon!         

2. A széria legjobb hangja lett

murieniko

Muri Enikő személyében ismét egy olyan hölgyet köszönhetünk, aki többször is megpróbálkozott a versennyel. Először az első szériában tűnt fel, ám ott a mentorok házában búcsúzni kényszerültünk tőle. Egy évvel később újra szerencsét próbált, és ekkor már egészen a döntőig jutott, ahol Antal Timihez hasonlatosan második lett ugyan, de ezzel kiérdemelte a széria legjobb női hangjának járó elismerését. Első albuma 2012-ben Enciklopédia néven jelent meg, amellyel hamarosan a MAHASZ második helyén landolt. Legnagyobb slágereit a Késő már, Botladozva, valamint a Maradj még jelenthetik. Enikő nem csak énekesként, de színésznőként is komoly tábort tudhat maga mögött. Olyan darabokban lép színpadra, mint az Elfújta a szél, a Ghost, Én, József Attila, vagy éppen a Szegény gazdagok. Ugyan az X-Faktor válogatásai során öltözködése kapott némi kritikát Keresztes Ildikótól és a közönségtől, mára egy igazi dívává vált a nyíregyházi lány.

3. Apró lány hatalmas hanggal

antaltimi

Antal Timi a 2012-es tehetségkutató legjobb női hangja korábban már több versenyt is megjárt, a Lélek csillaga, valamint a Kárpátok csillaga vetélkedőit pedig meg is nyerte. Az X-Faktorban párbaj nélkül jutott el egészen a döntőig (a második helyig). Az erdélyi énekesnő első kislemeze 2013 tavaszán jelent meg Így kellesz címmel, amely a megjelenést követő néhány napon belül listavezető nóta lett a Deezer-en. Legfrissebb száma az Alive címet viseli, amit igen gyakran hallhattok a rádiókban. Az apró termetű, nádszálvékony lány vagány öltözködése, szép arca, valamint a gyakran formai, és szín szempontjából változó hajával kivívja magának a második helyet. Megújulni tudni kell!

4. Jó kapcsolatot ápol a srácokkal

peterffylili

Péterffy Lili öt éve már, hogy énekesnője a Battery Band-nek, ám az áttörést a 2013-as X-Faktor hozta el számára. A lány itt egészen a hetedik élőadásig menetelt Alföldi Róbert mentoráltjaként. Lili jelenleg fellépésekre jár (mind zenekarával, mind szólóban), stúdióban dalokon dolgozik, valamint vezetni tanul. A barna lány kapcsán az is feltűnő, hogy tartja egykori versenytársaival a kapcsolatot, mint például a ByTheWay-es srácokkal, Csordás Ákossal, vagy éppen az MDC tagjaival. A lányról kevesen tudják, hogy több esztendőn át tanult zongorázni… Az énekesnő tökéletes alakjával, és angyalian bájos mosolyával a negyedik helyen végez nálunk.

5. A tehetségkutató egyetlen női győztese

danicsdori

Híres ember (Bach Szilvia) lányaként komoly előítéletekkel kellett szembenéznie, mikor megmutatta magát a mentoroknak, és a tv nézőknek Danics Dóra. A szőkeség hét éven át zenélt akusztikus zenekarral, és bár 2012-ben jelentkezett a tehetségkutatóba, ő szintén csak a mentorok házáig jutott el. Ezt követően a nyáron több Faktoros versenyezővel (Samu Kriszta Mazsi, Kállai Kiss Zsófia, Szabó Mariann) a Horváth tengerparton adott telt házas koncertet. Talán éppen a lányoknak is köszönhetően: 2013-ban ismét jelentkezett az X-be, ám most egészen a fináléig, a győzelemig meg sem állt. Ezzel pedig Dóra lett az X-Faktor első női nyertese. A fiatal lány a műsor adásai során folyamatosan formálódott, sőt egy interjúban elárulta, hogy a show során jött rá: milyen jó érzéssel tölti el végre megélni nőiességét. Ezt szerencsére Dóri azóta sem felejtette el, és csinosabbnál csinosabb szerelésekben tűnik fel a koncerteken.

+1: Testvérpárként mindig egymásra hangolódnak

nyarilanyok

Listánkról nem maradhatnak le Nyári Károly lányai, azaz Aliz és Edit. A csajok tehetsége már nagyon korán megmutatkozott, hiszen híres édesapjuk révén hamar belenőttek a zene, valamint a színpad világába. Az áttörést a tehetségkutató első szériája hozta el számukra, ahol már a válogatások során kiderült (egy külön bejátszást is kaptak annak idején), hogy nagyon aprólékosan figyelnek külsejükre, és igyekeznek azt összehangolni a másikéval. Az X után kijöttek első saját számukkal, az Éld át-tal, amit rövidesen követett a Pont jó című slágerük. 2013 decemberében pedig sok-sok munka után végre piacra dobhatták debütáló lemezüket, a Let this love-t, amelyről máris előrukkoltak a korong címadó dalának magyar verziójával, a Nem kell más-sal. A műsor óta eltelt 4 év, és a lányok sokkal kiforrottabbak, dögösebbek lettek mind a zenéjüket, mind a külsejüket tekintve. Bónuszhely tehát mindenképpen jár nekik!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon