2020. január 28.

Nyári Aliz: Fontos, hogy belülről is ápoljuk szépségünket!

2014. június 07. 17:00 Szerző: Nikk

A Nyári lányok jelenleg első, debütáló korongjukat népszerűsítik egy rádióturné keretein belül. Médiamegjelenések, fellépések, folyamatos pörgés. Interjúnk során ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen szépségápolási technikákkal figyel oda magára a kisebbik Nyári lány, Aliz.

Van olyan szépségápolási technika, amit fontosnak tartasz?

Nagyon fontosnak tartom azt, hogy mi nők odafigyeljünk a bőrünk, hajunk, körmünk ápoltságára. Ez a mi szakmánkban méginkább fontos. Én elsősorban a természetes szépségápolási technikákat tartom a leghatékonyabbnak, tehát például gyakran készítek házi pakolásokat az arcomra. Az alvás és a sok folyadék fogyasztása szintén alapvető, hiszen belülről ugyanolyan fontos a szépségünk ápolása. Lényeges még, hogy a sminkben is olyan minőségű termékeket használjunk, amelyek kímélik a bőrünket. Ebben nagy segítségünkre van a Karaja Make Up, melynek szuper minőségű termékei a hétköznapokon és a színpadon is mindig hozzájárulnak a tökéletes megjelenéshez.

Nyári Aliz 1
A kisebbik Nyári lány számára fontos, hogy belülről is ápolja önmagát

Mennyire követed a divatot, az új trendeket?

Szeretem követni az új trendeket, a divatot, amelyből aztán mindig szelektálok, hogy éppen mi lehet az, amit beépíthetek a saját stílusomba. Szívesen járok divatbemutatókra és az éppen aktuális új sminktrendek is nagyon érdekelnek.

Az a típusú nő vagy, aki esténként előre kikészíti a másnapi szettjét, vagy inkább megvárod vele a reggelt?

Általában mindig az utolsó percben találom ki, hogy mit vegyek fel, előre nem szoktam eltervezni. Viszont, amikor fellépésre, vagy valamilyen eseményre megyünk, fontos, hogy összehangoljuk a megjelenésünket, és az alkalomhoz legmegfelelőbb ruhát válasszuk ki. Így olyankor nem lehet az utolsó pillanatra hagyni a szetteket.

Nyári lányok 1
A fellépéseken, megjelenéseken stílusosan összehangolják megjelenésüket

Karriered során több fotóssal találkoztál, dolgoztál már. Van olyan munka, ami a kedvenced?

A Let This Love című új albumunkhoz kapcsolódó borító fotózása mindkettőnk számára nagyon emlékezetes volt. A gyönyörű fotókat a tehetséges Borzi Vivien készítette. Mivel az album dalait mi szereztük, ezért mindenképpen fontosnak tartottuk, hogy a lemez megjelenítésében is pontosan azt az irányvonalat tükrözze, amelyet a korong zenei anyagában is képviselünk. A végeredmény így a kifinomult nőiességet, az eleganciát, ugyanakkor az extravagánsabb oldalunkat is megmutatja.

Van favorit márkád? Esetleg magyar terveződ?

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy egy olyan divattervezővel dolgozhatunk együtt, most már évek óta, akinek a kreációit mi magunk is csak csodálni tudjuk. Ő Léber Barbara. Ahogy mi is, ugyanúgy Barbara is a minőséget, a kifinomult eleganciát képviseljük, így aztán már az elejétől fogva megtaláltuk a közös hangot. Nagyon közel állnak a szívünkhöz még Napsugár Von Bittera extravagáns bőr kreációi is, illetve azok a csodás ruhák, amelyet szintén ő álmodott meg az albumunk borítójára.

Nyári Aliz 2Aliz mindig nagyon nőies és elegáns

Mi az, ami mindig ott lapul a táskád mélyén az iratok, pénz, no és a kulcs után?

Épp a minap mondtam, hogy az én táskámban minden van, amire csak szükség lehet, igazi női táska. Mindig van nálam a fellépéshez szükséges alap CD, illetve dedikáló kártya is.

Mivel készültök a rajongók számára mostanság?

Jelenleg a decemberben megjelent Let This Love albumunk országos rádiós turnéján vagyunk, melynek során látogatást teszünk a helyi rádióknál, hogy személyesen is elvigyük a hallgatókhoz az új lemezünk Nem kell más című dalát.  Mindenhol nagy szeretettel látnak minket, és ez a pozitív visszajelzés számunkra nagyon fontos. Nyáron számos rendezvényen lépünk fel, ahol az album dalai is elhangzanak majd.  Július 19-én a Váci Világi Vigalom keretein belül egy látványos lemezbemutató koncertre készülünk élőzenekarral és a Váci Jeszenszky Balett táncosainak közreműködésével. A nyár végén pedig egy meglepetéssel is készülünk. Egy hamarosan bemutatásra kerülő új musicalben fogunk szerepelni, melyet már nagyon várunk.  

 Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon