2020. július 4.
NewStar

Lakatos Márk őszintén a Pride-ról (interjú)

Lakatos Márk az élet kivételes pillanatainak megélésére buzdít mindenkit. Úgy véli, nem a boldogság keresése visz előre, hanem az, ha elfogadjuk, amit kapunk az élettől és minden pillanatra úgy tekintünk, hogy az soha nem ismétlődhet meg. Márk Metzker Vikivel és Puskás Petivel a Finlandia Less Ordinary Bárban egy szerencsekerék megpörgetése után olyan karakterek bőrébe bújt, akik saját területükön elismerésre méltó dolgokat vittek véghez.

Kiss Daniella külföldi divatcég arca szeretne lenni! (interjú)

Kiss Daniella nyerte az idei Magyarország Szépe versenyt , így ő lett Miss World Hungary 2015. Az új királynő képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, Kínában.

Hajdú Péter: "Elsősorban a szépség számít, nem az énektudás!"

Kiss Daniella nyerte az idei Magyarország Szépe versenyt, így ő lett Miss World Hungary 2015 és ő képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, a kínai Szanjában.

Kulcsár Edina nem konkurensként tekintett a lányokra! (interjú)

Az idei Magyarország Szépe versenyt Kiss Daniella nyerte, így ő lett Miss World Hungary 2015. Az új királynő képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, a kínai Szanjában.

A Beatrice májustól-szeptemberig fesztiválozik! (interjú)

Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés és nyolc óra szórakozás helyett június 18-21. között Velencén kizárólag a szórakozásé lesz a főszerep. Az idézett sláger előadója, a Beatrice is fellép majd A Mi Velencénk Fesztiválon, ahol csupa magyar előadóval, családi és sport programokkal várják a látogatókat. A zenekart kérdeztük fesztiválélményeikről, Velencéről és arról, kik a kedvenc előadóik a mai fiatal generációból.

Varga Viktor nem bírja a zsíros seggű lányokat!

Az idei Miss Hooters szépségverseny harmadszor került megrendezésre, amelyen szép számmal jelentek meg hazánk celebjei. Varga Viktor például a csöcsökért és az ingyen piáért jött.

Halott Pénz: "A közönség a legfontosabb!"

A 2015-ös Fonogram Díjátadón két elismerést is bezsebelt a Halott Pénz, méghozzá "Az év hazai rap vagy hip-hop albuma vagy hangfelvétele" és "Az év dala" kategóriákban. Bizony, fonogram van a levegőben!

Dombóvári István és Hajdú Balázs divatba hozza a beszélgetést

A hatalmas interneten létezik egy kisebb közösség, akiket nem a tömegcuccok vonzanak. Nem kíváncsiak üres ígéreteken alapuló életérzésekre, felületes percemberekre. Nem loholnak a divat után, nem keseríti meg az életüket a társadalom által rájuk erőltetett materializmus. Mégis övék a legnagyobb luxus, megtehetik, amit sokan mások nem: leülhetnek egy kicsit beszélgetni.

Dér Heni: „Minden kapcsolatban vannak problémák, hullámvölgyek!” (interjú)

Dér Heni akárcsak tavaly, idén is versenybe szállt A Dal-ban. Az Ébresztő nem jutott tovább a középdöntőbe, de 2014 Legfittebb Énekesnője máris leforgatta a szám fülledt, fekete-fehér klipjét. Henivel beszélgettünk Pierrotról, a klipforgatásról, a közönség visszajelzéseiről, no és azokról a bizonyos gátlásokról is.

Boggie: "Én nem azért zenélek, hogy ismert legyek" (interjú)

Csemer Boglárka, avagy Boggie 2013 végén vált igazán ismertté Parfüm című videoklipjével, amely eredetisége miatt több milliós nézettségre tett szert. Boggie nemzetközileg is nagy népszerűségnek örvend és most A Dal című műsorban bizonyít legújabb szerzeményével. Beszélgettünk az énekesnővel.

Keresztes Ildikó: „Idén nem akartam elindulni A Dal-on!” (interjú)

Keresztes Ildikó számára roppant pörgős volt a 2014-es esztendő, hiszen megállta helyét színházban, a Sztárban sztár 2. szériájában, sikeresen megrendezésre került jubileumi nagykoncertje, valamint piacra dobta első életrajzi könyvét is.

Zola: "A közönség ereje és akarata mindig magasabb rendű" (interjú)

A New Level Empire első stúdiómunkája eredményével (The last one) tavaly már megállta helyét az Eurovíziós Dalfesztivál hazai selejtező műsorában. Szombaton pedig A Dal 2015-ben is versenybe szálltak Zoláék.

Szakács Gergő: "Rutinos kieső vagyok!" (interjú)

Szakács Gergő több tehetségkutatókban is feltűnt már (X-Faktor 2010, Rising Star), de sokaknak a YouTube-os feldolgozásai által vált ismertté. A Dal 2015 első elődöntője előtt bizakodva nyilatkozott az énekes.

Antal Timi úgy érezte egy világ omlik össze benne (interjú)

Antal Timi egy lendületes dallal érkezett a színpadra A Dal 2015 első elődöntőjén. Az egykori X-Faktoros felfedezett pörgős produkciója meggyőzte a közönséget, így tovább szavazták őt a középdöntőbe.