2018. április 25.
NewStar

"Bíztam abban, hogy benne leszek az első háromban!" - Interjú Kulcsár Edinával

Vasárnap este megválasztották Magyarország szépét. A verseny során kiderült: Kulcsár Edina a legjobb, a legszebb. Hiszen nemcsak a királynői címet tudhatja magáénak, hanem a közönség díjat is ő kapta.

Focirajongóknak írt dalt a Honeybeast

A Dal című műsorban is bizonyító Honeybeast nem unatkozik. Amellett, hogy fellépéseikkel folyamatosan járják az országot, nemrég kijöttek legújabb videoklipjükkel is.

Szép lányok jelentkezését várja az autótolvaj Gyurcsík Tibi – Interjú az énekessel

Három országban forog Gyurcsík Tibor legújabb klipje. A sármos énekes nemzetközi videójában láthatunk majd egy piros autócsodát, szép lányokat, Nagy Ferót és persze sok-sok bulit. A magyar, valamint a szlovák X-Faktor tehetségét legújabb videoklipje kapcsán faggattuk.

Sarka Kata szerint Kulcsár Edina erőssége a magabiztossága

Vasárnap este megválasztották Magyarország szépét. A 23 éves Kulcsár Edina lett a 2014-es Miss World Hungary győztese. Az udvarhölgyek pedig: Katona Gitta és Van Dem Bosch Sydney lettek, Sydney egyébként tavaly is bekerült a legjobb 16 közé, de nem ért el akkor helyezést, ezért idén próbálkozott és ő is nyert.

Kulcsár Edina a legszebb magyar nő

Tegnap este tartották a Magyarország Szépe verseny döntőjét, melyet a köztévé közvetített élőben. Kulcsár Edina képviselheti Magyarországot a Miss World szépségversenyen, így ő az a lány, aki Londonban mérettetheti meg magát októberben, a világversenyen. A királynő mellé két udvarhölgy is dukál: az első udvarhölgy Katona Gitta, a második pedig a holland származású Van den Bosch Syndey.

Dukai Regina nem szereti, ha egy lány nagyon "érti" a focit

Múlt héten a Pepsi FUNBALL kampánynyitó partiján a foci volt a középpontban. Dukai Regina stílusosan egy "I love Football" pólóban érkezett és mi másról beszélgettünk volna vele, mint a fociról.

Top 10: A LEGGAGYIBB magyar dalszövegek

Előfordul a hazai zenei életben, hogy olyan számok landolnak rövid idő alatt a sláger listák élén, amelyekről mindent mondhatunk, csak azt nem, hogy mélyenszántó gondolatokat dúdolnánk együtt az előadóval.

A Barátok közt Vandája kétlaki életet él

A népszerű sorozat Illés Vandája már csak néha-néha tér vissza a Mátyás király térre. Kardos Eszter két ország között ingázik. Ha épp nem itthon forgat az RTL Klub napi sorozatában, télen síoktatóként dolgozik az Alpokban.

A Lotus versenyezni hívta Bende Adriennt

Az angol sportautó gyártól, a Lotustól kapott meghívást Bende Adrienn, hogy próbálja ki a cég legújabb Lotus Elise versenyautóját, a legendás Forma 1-es pályán, Spa-Francorchampsban.

VV Aurelio és Young G közös produkcióra készül

A Pepsi Funball Arena megnyitójára rengeteg hazai hírességet csődítettek a szervezők. VV-sektől kezdve X-Faktorosig mindenki megtalálható volt. VV Aurelio-t is megkérdeztük néhány dologról.

Dögös díva lett a Sugarloaf új énekesnőjéből - Interjú

A Sugarloaf 20 éve már, hogy ostromolja a slágerlistákat. Májusban pedig megtudtuk, hogy a formáció élén egy új énekesnőt, Nkuya Soniát köszönthetjük.

Bende Adrienn a Barátok közt sztárjának mutatta be versenyautóját

Kardos Eszternek, vagyis a Barátok közt Illés Vandájának mutatta be versenyautóját Bende Adrienn. A Lotus Ladies Cup versenyzője felhagyott a szépségiparral és csak az autóversenyzésre koncentrál.

Little BIG lemezbemutató koncert az Akvárium Klubban

Little BIG lemezbemutató koncert az Akvárium Klubban
Kelet-Európa legsúlyosabb rave formációja, a Little BIG őszi telt házas düreres bulijuk után visszatér Budapestre - ezúttal az Akvárium Klubba, hogy május 26-án ismét fenékbe billentsenek bennünket egy nagy adag Oroszországgal. Tovább a teljes programhoz »

Michael Malarkey koncert Budapesten

Michael Malarkey koncert Budapesten
A Dürer Kertben játszik a Vámpírnaplók sztárja. Michael Malarkey-t legtöbben a Vámpírnaplók Enzojaként ismerik, miközben zenei teljesítménye is figyelemre méltó. Mongrels című lemezével Európa-szerte telt házas koncerteket adott, jövőre pedig visszatér az öreg kontinensre és június 7-én a Dürer Kertben mi is megismerhetjük a színész-dalszerző érzelmes oldalát. Tovább a teljes programhoz »

Különleges Quimby koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Különleges Quimby koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon
Június 10-én egy éjszakára a megszokott hatos fogat helyett a Quimby negyvened magával tölti meg a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot, az Óbudai Danubia Zenekarral ugyanis szimfonikus és rock and roll hangszerek crossoverének lehetünk fültanúi. És bár azt gondolnánk, hogy mi sem áll távolabb hazánk elsőszámú koncertzenekarától, egyik tagjukat bizony nem sok választotta el a konzervatóriumtól, míg a rock and roll szele meg nem csapta… Tovább a teljes programhoz »