2020. augusztus 5.
NewStar

Csúcson a fitness modell - interjú Fekete Tündével

Gyönyörű, tehetséges és számos hazai illetve külföldi verseny dobogósa. Az egykori playmate, Fekete Tünde ma már az egyik legtöbbet díjazott fitness modell, akinek célja, hogy megszerezze a torontói világbajnoki címet.

Együtt nyaralt Hien és Nkuya Sonia! – interjú az énekesnőkkel

A különböző tehetségkutatókban nem csak remek adottságú felfedezettekre, de évekig tartó, mély barátságokra is rábukkanhatunk. Ilyen például Hien és Nkuya Sonia esete, akik a Megasztár negyedik szériája óta mindent megosztanak egymással. Olyannyira, hogy a lányok nemrég együtt nyaraltak a magyar tengernél.

Új dallal és klippel hódít Bogi!

A mindössze 17 éves énekesnő nemrég vehette át legújabb elismerését, amiért ő lett a VIVA tévé slágerlistájának első helyezettje. Ezzel olyan világsztárokat előzött be, mint Katy Perry és Pharell Williams.

Csúcsra jutott a Casanova Night! - Premier utáni beszámoló

Augusztus első szombat estéjén sor került a Casanova Night Musical premierjére. A bemutatót a Velencei-tó partján, az Esztrád Vízi Színház színpadára álmodták meg, ahol a mai popzene ismert és népszerű tehetségei léptek fel egy pikáns, kissé túlfűtött show keretein belül.

Kulcsár Edinát nem érdekli a negatív kritika, inkább jótékonykodik!

Pár hete választották meg a 2014-es Miss World Hungary-t: Kulcsár Edinát. A fiatal lány tegnap végre átvehette nyereményét egy sajtótájékoztató keretein belül.

Interjú a Youtube legújabb sztárjával: Cetlivel!

A 16 éves budapesti srác videója egyre népszerűbb. Cetli néhány nap alatt lett az internet sztárja. Vallomás című dala kiverte a biztosítékot.

X-Faktor, Barátok közt és a jövő - őszinte beszélgetés Bozsek Márkkal

Pár hete egy focis rendezvényen találkoztunk Bozsek Márkkal, aki köztudottan ritkán látható ilyen bulikon. Nyáron minden a VB körül forgott egy ideig, de az énekest inkább másról faggattam.

Erotika, látvány és zene – Interjú a Casanova szereplőivel

Szombaton megrendezésre kerül az ismert velencei kalandor nőkhöz fűződő történetének zenés átirata, a Casanova Night Musical. Az előadásban olyan nevek tűnnek majd fel, mint Vastag Csaba, Vastag Tamás, Dér Heni, a Nyári lányok, Korcsmáros György, valamint Erdőhegyi Brigitta.

Jubileumi nagykoncertre készül az Anna and the Barbies! – Interjú a zenekar gitárosával

Az Anna and the Barbies 2004 őszén született. A Fonogram-díjas banda nem akárhogy ünnepli meg az eltelt 10 esztendőt, hiszen a tagok nagykoncertre és táborra készülnek. A csapat alapítójával és gitárosával, Pásztor Sámuellel beszélgettünk a tervekről.

Liptai Claudia és Ördög Nóra karrierje mérföldkőhöz érkezett

Claudia és Nóra 13 éve, hogy újra meg újra a legnépszerűbb, legszórakoztatóbb televíziós műsorokat szállítják otthonunkba. A két műsorvezetőnő népszerűsége a saját egyéniségében rejlik.

Majka és Curtis szerint a vidéki közönség sokkal hálásabb

Az idei EFOTT fesztivál fellépőinek sorából nem maradhatott ki Majka és Curtis. A srácok ismét hatalmas bulit nyomtak le. Szerintük egy vidéki közönség sokkal hálásabb a pestinél, mondván, hogy ők elkényelmesedtek.

Forma 1-es pilóták ellen versenyzett Bende Adrienn

A Lotus Forma 1-es csapatának két pilótája Romain Grosjean és Pastor Maldonado ellen küzdött Bende Adrienn a Lotus Ladies Cup versenyzője, aki Michelisz Norberttel alkotta a Hungarian Heroes elnevezésű csapatot.

Világsztárok, akik megvoltak Palvin Barbinak

Palvin Barbi karrierje több esztendeje már, hogy egyre feljebb ível. A magyar modell népszerűsége töretlen, szépségének még a legnagyobb világsztárok is behódolnak.

Kállay-Saunders András is elismeri tehetségét! - Interjú Godee-val

Adott egy iszonyatosan fiatal, ám annál is tehetségesebb srác, akinek hangjára még Kállay-Saunders András is felkapta fejét. Most pedig, hogy Godee kijött első saját számával, az idei Eurovíziós Dalfesztivál ötödik helyezettje elhatározta, hogy a maga módján, de segíti a kis rappert.