2020. augusztus 5.
NewStar

Bogi: "Nagyon stresszes ez az időszak, de boldog vagyok!" (interjú)

Tegnap este végre elindult A Dal 2015-ös felvonása. Az első elődöntő egyetlen rutinos versenyzőjét Bogi jelentette, aki immáron harmadszor állja meg helyét a műsorban.

Curtis szerint a hazai rádióknak magukba kellene nézniük!

A 2014-es év utolsó Majka & Curtis bulijára december 28-án a Barba Negra Music Clubban került sor. Az élőzenekaros koncert után Curtis értékelte tavalyi esztendőjét, azonban az idei tervekről csak titokzatosan beszélt.

Ficzkó András: „Ez az akusztikus projekt életképes!”

Ficzkó András 20 évnyi közös zenélés után kivált a hazai klubélet egyik meghatározó alakjának számító Machine Mouse zenekarból. Sok-sok sláger, és sikeres koncert után az idei esztendő végén kiderült, hogy András és a banda dobosa, Raga másként képzelik a jövőt, éppen ezért folytatják külön utakon karrierjüket.

Felpofozták az Apollo23 egykori tagját! (videó)

Az egykori X-Faktoros csapatból, az Apollo23-ból ismert Nánássy Tibi több saját számmal előrukkolt már, most pedig végre megérkezett az első klip is, amiben még egy pofon is jár neki.

Antal Timit inspirálja A Dal 2015 mezőnye! Interjú az énekesnővel

Antal Timi ötödik saját száma augusztusban jelent meg Ne várj címmel. A szuperdögös énekesnő meglepően vadóc külsővel tűnt fel a klipben, és most sem kell csalódnunk benne!

Tetoválás lett Király L. Norbi dalából

Az X-Faktor első szériájának felfedezettje az utóbbi időben igen sokat dolgozott, amelynek meg is lett gyümölcse. Az énekes nemrégiben előrukkolt a Túl tökéletes vagy, valamint A Győztes előre néz saját számokkal, az egyik dal pedig nagyon megihlette egy rajongóját.

Kulcsár Edina: "Örülök, hogy történelmet írhattam!" - interjú a világ 2. legszebb nőjével

Kulcsár Edina lett az idei Miss World világverseny második helyezettje, valamint ő vihette haza a Miss Europe címet is. Az első udvarhölgyet a reptéren kapták mikrofonvégre a sajtó képviselői.

Muri Enikő: "Teljesen más stílusú dal lesz!" - interjú az énekesnővel

Muri Enikő az utóbbi időben színházi munkáira koncentrált jobban, de megígérte, hogy innentől kezdve nem fogja annyira elhanyagolni popzenei karrierjét, mint az eltelt hónapokban.

Bogi: "Soha nem leszek díva karakter!" – interjú A Dal 2015 versenyzőjével

Bogi először 2013-ban került be A Dal című műsorba Tükörkép című számával, majd egy évre rá a We all című slágerével is bejutott a showba. Bogi tehát rutinos versenyzőnek számít, aki akárcsak tavaly, idén is Tóth G. Zoltánnal alkotta meg közösen új számát.

Zola anyukája elsírta magát a Homelights című dal miatt (interjú az énekessel)

A New Level Empire első stúdiós munkáját az a The last one jelentette, amely a tavalyi Eurovíziós dalfesztivál hazai selejtezőjében a legjobb 30 között landolt. A modern dance stílusán mozgó hangszeres megoldásokkal tűzdelt formációt pedig idén is láthatjuk a műsorban, mégpedig Homelights című számukkal.

"Ezért a dalért küzdöttem" - interjú Szakács Gergővel

Szakács Gergő arca és hangja sokaknak lehet ismerős. Legutóbb a Rising Starban vett részt, de a legtöbben alighanem Youtube-os cover anyagairól ismerhetik a fiatal énekest. A Petőfi rádió Talpra magyar műsorának szerdai adásában pedig kiderült, hogy Gergő A Dal-ban bizonyíthat Ősz utca című saját számával.

Children of Distance: "A Búcsúlevél 2. még az Emlékezz rám 2-t is megdöntötte"

Vasárnap jelent meg a Children of Distance legújabb száma, a Búcsúlevél 2. A nóta alig 3 nap alatt elérte a közel 84.000 megtekintést, amely még a COD történetében is rekordnak számít.

Zséda: "Nekem fontosak a hagyományok"

A bájos énekesnő nem tétlenkedik, hiszen nemrég megjelent „Hány percet élsz” című slágere után a napokban „Zséda 2015 – Álmok, utak, otthon…” címmel piacra dobta legújabb kalendáriumát. Zsédenyi Adrienn beszélgetésünk során mesélt nekünk a kiadványról, egy jubileumi koncertről, valamint a lassan közelgő Karácsonyról is.

Janicsák Veca: "Nagyon nagy öröm, amikor az embert felkérik duettezni"

November 6.-án megjelent a Hooligans legújabb albuma, amelyen tucatnyi duettet hallhattunk, többek között a Halálos csók-ra keresztelt új szerzeményt is, amelyben Csipa partnere nem más, mint Janicsák Veca. A legnagyobb videómegosztó portálon máris 27 ezren hallgatták meg a számot, valamint a legtöbb rádió kívánságműsorában is kérhetitek a dalt.