2019. május 23.

Nem mindegy, hogy milyen hajegyenesítőt használsz!

2015. május 01. 10:05 Szerző: BuliStar

Mi alapján döntsük el, hogy egy hajegyenesítő megfelelő-e? Összeszedtünk néhány fontos dolgot, amit mindenképpen gondolj át, mielőtt megveszed álmaid hajformázóját. Kipróbáltuk a Philips legújabb hajegyenesítőjét (Philips Pro Straightener) és nekünk bevált.

A Philips legújabb hajápolási innovációja a MoistureProtect termékcsalád, amely lehetővé teszi, hogy hajad kívülről és belülről is ragyogjon! Az új technológia felméri hajad állapotát és annak megfelelően állítja be a hajegyenesítő hőmérsékletét, ezáltal megvédi a hajat a túlmelegedéstől. Emellett egyedülálló szenzor technológiája megőrzi a haj természetes nedvességtartalmát. Az alábbi pontok fontos tényezők egy hajegyenesítő kiválasztásánál:

philips_straightener_01• Természetes haj megőrzése

- Az érzékelőtechnológia megőrzi a haj nedvességtartalmának egyensúlyát. Az érzékelő másodpercenként 30-szor méri fel a haj állapotát, és úgy állítja be a hőmérsékletet, hogy megőrizze a haj természetes hidratáltságát. Akár 57% nedvességmegtartásra is képes, ami a töredezettség kialakulását fékezi meg.

Gyönyörűen megformált haj

- Megelőzi a haj elektrosztatikus feltöltődését, így sima és ragyogó lesz a haj.

Egyszerű használat

- Azonnali felmelegedés 15 másodperc alatt
- Gyorsabb, kíméletesebb nagy teljesítményű fűtőelem
- Digitális hőmérséklet-beállítás (A 3 hőmérséklet-fokozat (200 - 175 - 150 °C) és az érzékelő együttes használata biztosítja, hogy a hajegyenesítést mindig a hajtípusának legmegfelelőbb hőmérsékleten végezze.)

Kímélő technológia

- Kisebb nyomást gyakorol a hajra, hogy csökkentse a töredezés kockázatát

Ne égjen le a hajad!

- Tökéletes hőmérséklet-szabályozás innovatív érzékelővel

- A MoistureProtect érzékelő a haj igényeinek megfelelően szabályozza a hajegyenesítő lapok felmelegedését, ezáltal védi a hajat a túlmelegedéstől.

philips_straightener_00Állítható kerámialapok

- Az állítható lapok elmozdulnak, hogy a hajra gyakorolt nyomást megfelelően állítsák be. Ez megvédi a hajszálakat a sérüléstől, és ezáltal
csökkenti a hajtöredezés lehetőségét.

Jellemzők:

- Kerámiabevonat
- Automatikus kikapcsolás: 60 perc után
- Elforgatható vezeték
- Rejtett kijelző

Megosztás facebookon