2019. május 23.

Nagy sikerrel zárult a MAGENTA divatbemutatója

2014. szeptember 15. 20:01 Szerző: BuliStar

Dankó Ágnes divattervező nagy sikerű, telt házas, divatbemutatóját Budapesten a Hello Baby bárban csodálhatta meg a közönség. Az este folyamán 15 gyönyörű modell 64 szettet mutatott be az idei őszi szezon kedvenc darabjaiból.

Dankó Ágenes 2014­es őszi kollekciója egyértelműen a komolyabb, klasszikus vonalat képviseli. Ruhái stílusában egyszerre őrzi meg a múlt értékeit miközben befogadó a jelenkor hatásaira is. Egyszerre magyar és nemzetközi. A tervező ruháiba hazai varrodák szövik bele igényes olasz textilgyárak matériáit.
magentadivatbemutato2014 (36)
A kollekció domináló színei a kék árnyalatai, fekete, vaj, padlizsán és a lila, a legfontosabb alapanyagok pedig a csipke, szatén, muszlin és aranyszálas szövetek voltak. A szoknyák és felsők kiegészítőjeként használt csipke romantikus és egyben alkalmi jelleget kölcsönzött a ruháknak, a könnyed, lágy esésű szaténok és muszlinok extra nőiességet adtak a kollekció darabjainak. A klasszikus darabok újfajta különleges aranyszálas szövetekből készültek, melyek sűrű szövése és tartása segítette a fazonok érvényesülését. Összességében a ruhák modern, nőies és elegáns képet sugároztak. A fiatalos, modern elemek a klasszikus darabokkal remek összképet alkotva egy harmonikus egésszé álltak össze. Így kortól és alkattól függetlenül bárki megtalálhatta a számára tökéletes ruhadarabot.

Magenta divatbemutató - 2014 ősz

 
Ismét óriási sikert könyvelhetett el a MAGENTA lelkes szervező csapata, Dankó Dániel és Tartott Roland, a rendezvény fő szervezői grandiózus show­t hoztak össze. A legfrissebb trendekre annyian voltak kíváncsiak, hogy a Hello Baby bárra már jóval a bemutató kezdete előtt kiakaszthatták a megtelt táblát. A trendi helyszín, a tervező több mint 30 éves szakmai tapasztalata, a tökéletes szabásvonalak, a gyönyörű modellek, a kiforrott csapatmunka és az összhang
tette igazán sikeressé a tegnapi divateseményt, melynek volt egy különleges apropója is. Az Andrássy út 57­ben nyílt meg a márka legújabb és az egyik legszebb márkaboltja. A modern belső építészeti megoldásokkal tervezett bolt a
klasszikus francia boutique­ok mai újraértelmezése egy jó adag Budapest hangulattal beoltva.
Megosztás facebookon