2020. június 1.

Mit élveznek leginkább a pasik a szexben?

2014. február 07. 14:30 Szerző: Randiguru

Mindent. Ez a rövid válasz. A kicsit hosszabb: szerencsés esetben mindent. Természetesen ahány ház annyi szokás, ahány férfi annyi igény, de megpróbáltam néhány általánosságot összeszedni, amit jellemzően szeretnek a férfiak.

1. Az orális szexet

mitelveznek1

Ezt egyik pasi sem utasítja vissza

Hát igen, a jó öreg szopás. A régi mondás a férfiak többségére nem igaz: tehát jobban szeretik kapni, mint adni. De nagyon. Nem igazán találkoztam még olyan férfival, aki azt mondta volna, hogy visszautasítana egy kis orális kényeztetést. Ráadásul azt szokták mondani, hogy a szopás a csúnya lányok fegyvere, illetve a kövéreké, tehát már csak ezért sem elhanyagolható, de azért azt ne mondjuk, hogy jótékonyságnak számít, amikor egy jó pasi kielégítteti magát egy lánnyal, ráadásul viszonzatlanul. A jótékonyság csak a kölcsönös örömszerzés esetén merül fel.

2. A két lány egy fiú felállást

mitelveznek2

Gondold át, mielőtt belevágnál

Persze, hogy minden pasinak az álmai között van, hogy egyszerre két nő kényeztesse. DE! Kedves férfiak: hogyan akartok úgy kielégíteni két nőt, hogy a legtöbbeteknek még egyet sem sikerül tisztességesen? Gondolkodjatok el ezen, nézzetek mélyen magatokba. Nagyon jó lehet hármasban a szex, de csak akkor, ha előre lefektetett (haha, lefektetett) szabályok alapján, igazi lepedőakrobaták vesznek részt benne. Egyébként csak kellemetlen élmény és sértődés lesz belőle.

3. A dominanciát, vagy az alárendeltséget

mitelveznek3

Fontos, hogy legyen domináns fél az ágyban. Hogy melyikőtök, az csak döntés kérdése

Itt már érdekesen oszlanak meg a tapasztalatok, de általánosságban elmondható az, hogy senki sem szereti a kiegyenlített erőviszonyokat az ágyban. A férfiak egy részének szüksége van arra, hogy uralkodjon az ágyban, egy részük pedig éppen ellenkezőleg, azt szereti ha dominálnak felette. Egyik esetben sem kell természetesen erőszakosságra gondolni, hiszen itt sokkal fontosabbak a gesztusok, az érzés, az érzet, amit az aktus közben, előtt, után átélsz.

4. Ha nem kéreted magad

mitelveznek4

Nem tény, de valószínű: ha folyton elutasítod, előbb-utóbb félrelép...

Ez persze nem jelenti azt, hogy a nap minden pillanatában készen kell állnod egy orbitális dugásra, sokkal inkább azt, hogy egy ideig még izgató is tud lenni, ha valakiről le kell imádkozni a bugyit, de a sokadik alkalommal, pláne egy tartós kapcsolatban ez egyáltalán nem szexi, nem vicces. Ne csodálkozz rajta, hogy egy idő után már nem is próbálkozik, vagy egyenesen másnál keresi a kielégülést.

5. A látványt

mitelveznek5

Egy jól elhelyezett tükör csodákra képes

Nem véletlen, hogy olyan nagy népszerűségnek örvend a kutya póz, annak ellenére, hogy csak igen kevés nőnek okoz tényleges szexuális örömet. Alapvető szükséglete egy férfinak, hogy lássa a behatolást, lássa, hogy mi történik szex közben. Az sem ok nélküli, hogy az igazi szexuális ragadozóknál, akiket sokan  - tévesen - perverznek tartanak a plafonra van szerelve egy tükör, hiszen ezzel tudják még tökéletesebbé tenni az élményt. A pornó sajátossága is az, amiben a vonzalma rejlik hogy nem csak egy sima reszelést látunk, hanem gyakorlatilag mindent, anatómiai pontossággal, sokszor még azt is, amire igazából nem is voltunk kíváncsiak.

Üdv, a Randiguru

Más a tapasztalatod a pasikkal, vagy pasiként neked más jön be az ágyban? Írd meg nekünk az info@bulistar.hu-ra, a jelige ezúttal is randiguru!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon