2020. augusztus 4.

Micsoda átalakulás! Felnőtt és sallangmentes lett Janicsák Veca!

2014. augusztus 11. 20:01 Szerző: Nikk

Janicsák Veca arcával elsőként a 2007-es Csillag Születik versenyében találkozhattunk, ám az átütő sikerre még várnia kellett a fiatal lánynak. Három évvel később, az X-Faktor első szériájában már egy énekesnőként sokkal magabiztosabb Vecát ismerhettünk meg.

Nem csoda hát, hogy ő lett a tehetségkutató legjobb női hangja, de ha most indulna a műsorban, minden bizonnyal nagyobb esélye lenne a győzelemre. Az elmúlt négy év után hangja még ütősebb lett, külseje pedig egy igazi minimalista dívát idéz meg. Amíg a CSISZ-ben haja sötét tónusban pompázott, és ruhái sem mindig a legelőnyösebb oldalát mutatták, addig mostanra egy jóval lágyabb, nőiesebb előadóval állhatunk szemben. Jelentjük a bájos, kamaszos vonások már a múlté lettek, és egy sokkal érettebb, karakteresebb Janicsák Vecát láthatunk Könnyek az esőben című új klipjében. A változások háttérben alighanem az állhat, hogy Janicsák István lánya időközben felnőtt, és fejében, lelkében is minden a helyére került.

„Azt hiszem, ahogy telnek-múlnak az évek, az ember egyre biztosabban tudja, mit szeret igazán, hogy mi áll jól neki. Felnövünk, és már nem félünk kimondani a véleményünket és ez azt gondolom a megjelenésünkön is tükröződik. Én kedvelem az egyszerűséget, az érthetőséget mindent, ami sallangmentes. Ez az öltözködésemre éppúgy igaz, azt hiszem, mint a személyiségemre. Ha a külcsín nem veszi el a figyelmet, nagyobb a hangsúly a belbecsen, ami sokkal fontosabb. Én ebben hiszek.” – mondta a BuliStarnak Veca a változások kapcsán.

FotózásokSötét haja egyre világosabb és rövidebb lett. Angyalian bájos!

Csillag Születik Veca 1
Klasszikus és egyszerű lett az évek alatt! Jól áll neki!

X-FAktor
Az X-Faktorban sok volt a mintás, bő ruha

Csinosabn
Bájosan nőies lett Janicsák Veca

Farmerban
Farmerban is szexi

Megosztás facebookon