2020. január 28.

Megdöbbentő átváltozáson esett át a színésznő!

2014. április 29. 13:02 Szerző: Nikk

Szabó Zsófi nem rég vesztette el imádott, mesemondó édesapját. És mivel egy nő főleg akkor változtat magán, mikor valami változás áll be életében...

Így azon sem csodálkoztunk volna, ha Zsófi a gyász miatt vágatja le hosszú szőke tincseit rövid barnára. Ám erről szó sincs, a Jóban-Rosszban színésznője ugyanis egy szerep kedvéért változtatott külsején. Az átalakulásról így mesélt a szépség:

„Egy korszak lezárult az életemben. Amikor levágta Laci a hajam, úgy éreztem, hogy az elmúlt öt év görcsössége, mindaz a teher, ami a vállamra nehezedett, elszállt. Olyan volt, mintha kiszabadultam volna, mintha végre felszínre került volna az, amit belül érzek. Megtiszteltetés, hogy ez a változás így, ilyen körülmények között történt meg. Hatalmas kihívás ez a szerep, remélem, hogy sikerül átadni a nézőknek színészileg mindazt, amin a karakterem keresztülment. Egy új élet kezdődik most nekem is, és persze Betty-nek”

 Szabó Zsófi 1

Az új külsőről egy fotósorozat is készült, melyet nem más csinált, mint Éder Krisztián, avagy SP. Krisztián örült a közös munkának, és úgy véli Zsófi új külsejével is roppant nőies és csinos.

„Nekem sokkal jobban tetszik Zsófi így, szerintem most látszik igazán a karaktere, hogy milyen is ő” – árulta el Éder Krisztián. – „Örülök, hogy ezzel a fotósorozattal megmutathatom, mennyire nőies és vonzó lehet valaki akkor is, ha rövid haja van és nincsen rajta hangsúlyos smink. Bármennyire is elcsépelt és közhelyes, de a szépség nem a külsőségeken múlik, hanem az ember természetén, viselkedésén, temperamentumán- tette hozzá SP.

És hogy milyen eseményeken esik át a magyar sorozat Betty-je, amiért ennyire más, teljesen új külsőt kap majd? Az hamarosan a TV2 képernyőjén kiderül!

Szabó Zsófi 2

Szabó Zsófi 4
Szabó Zsófi 3

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon