2019. május 21.

Második születésnapját ünnepli az Éjjel-Nappal Budapest

2015. február 12. 10:21 Szerző: BuliStar

Ma két éves Magyarország egyik legnépszerűbb napi televíziós sorozata, az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest. Joe és barátai kalandjait 2013 óta követhetjük figyelemmel, két év alatt 460 részt láthattak a nézők.

„Amikor elkezdtük, nem tudtuk, hogyan fogadnak bennünket, de örülök, hogy a kezdetektől kitartanak mellettünk a rajongók” - mondta Joe, aki annak idején albérlőket keresett az örökölt lakásába, így kezdődött minden. „Az egész életünk megváltozott, de ezt szerintem senki sem bánja közülünk” - tette hozzá.

Az induló csapatból kilenc főszereplőt még mindig láthatnak a nézők. Joe mellett Anikó, Kristóf, Gábor, Barbi, Lali, Hanna, Regi és Marci hétfőtől péntekig minden este ott vannak a képernyőn. Persze folyamatosan érkeznek újabb és újabb szereplők is.

„Egy kicsit olyan, mintha az én születésnapomat is ünnepelnénk” - folytatta Lali, aki talán a legtöbbre vitte az elmúlt két évben. Előtte is voltam valahol és csináltam valamit, de az volt a vágyam, hogy mindenki megismerjen. Ez az Éjjel-Nappallal megvalósult, de arról nem is álmodtam, hogy az egyik legtöbbet megnézett hazai video az enyém lesz valaha is. A sorozattal új életet kaptam, így most úgy érzem én is két éves vagyok, de leszek ennél idősebb is, ez biztos!- fejezte be a sorozat mókamestere.énb

Megosztás facebookon