2019. május 21.

Lipo lézer: a csodák csodája

2014. április 09. 20:50 Szerző: AnnMarie

Egyre több pozitív változást kezdek magamon tapasztalni, az eredmény nem csak centikben, hanem önbizalomban is mérhető, köszönöm lipo lézer!

Egyre közelebb érzem magam az álmaim fürdőruhájához, amiről megfogadtam, hogy csak akkor vehetem meg, ha a 36-os méret jó lesz rám. Még nem mertem megvásárolni, pedig lassan úgy érzem belefogytam a gyönyörűségbe.

Eddig főleg a zsírfagyasztás drasztikus hatásait éreztem, ami három hét elteltével kezdett hatni. Most azonban a lipo lézer is neki látott a zsírbontásnak, hiszen a súlyom folyamatosan csökken. Persze a 8 alkalmas kezelésnek még nincs vége, folyamatosan heti kétszer járok a Slim and Sun szalonba, de már most hatásos és a legjobb része, hogy tartós. Hiszen a zsírszövetek áteresztő képessége, amit a lipo elér, az úgy marad örökre. Hát nem szuper?

lipomegint

Lehet, hogy súlyra nem olyan nagy még a csökkenés, de bennem már ez is elindított egy olyan pozitív vonalat, amiről soha többé nem akarok lelépni. Sokkal nőiesebbnek, csinosabbnak érzem magam, végre elkezdtem a szekrény mélyére pakolni a has takarós lenge felsőket, amire mindig csak azt mondtam, hogy ápol és eltakar. Jöhetnek újra a feszülősebb pólók, hiszen már nem kell a kibuggyanó úszógumikat elrejtenem. Ráadásul a kezelésnek még koránt sincs vége, ennél sokkal nagyobb eredmények várnak rám az alakformáló kezelések végéig. Már alig várom, hogy minden nap ha kicsit is, de karcsúbb legyek.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon