2020. január 21.

LEGYÉL TE A BULISTAR ARCA!

2014. április 12. 13:31 Szerző: BuliStar

Folyton elégedetlen vagy külsőddel, és szeretnél magabiztosabb lenni? Vonz a média világa? Jelentkezz új versenyünkre, és mi garantáljuk: tetszik majd az, amit a tükörben fogsz látni.

LEGYÉL TE A BULISTAR ARCA!
- Mi nem átalakítunk, csak formálunk! -

Nem csinálunk belőled olyan lányt, aki valójában nem is Te vagy! Számunkra fontos, hogy munkánk során Önmagad maradhass, ezért inkább hozzáteszünk személyiségedhez, ahelyett hogy elvennénk belőle! Nem átalakítunk, mi csak segítünk abban, hogy stílusos légy!

Szakértő csapatunk arra vállalkozik, hogy segítséget nyújtson a BuliStar olvasóinak. Amennyiben csatlakozol felhívásunkhoz, akkor profi fodrász, sminkes, stylist és fotós fog eligazítani a trendek világában, hogy megtalálhasd a leginkább hozzád illő stílust!  

átalakítás musor kep

NE HABOZZ! JELENTKEZZ!  
- Olyan lányok jelentkezését várjuk, akik betöltötték 18. életévüket, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a változások fázisát videó formájában megörökítsük (amelynek forgatására nyáron kerül sor), egy online műsor keretein belül.        
- Nyitott vagy, és szívesen kipróbálnál új dolgokat? Vonz a média világa? Szeretnél egy hazai sztár klipjében szerepelni? Akkor Te vagy a mi emberünk, küldd el jelentkezésed most!
- A változtatások után vállalnod kell a folyamatos kapcsolattartást velünk (fotók formájában), hiszen ezzel egy verseny veszi kezdetét, amiben bebizonyítod, hogy a profi csapat által megálmodott külsőt magadévá tudod tenni, és a tanultatokat kamatoztatni egészen a BuliStar Arca Gálaestig!       
- A verseny legvégén egy nagyszabású partyn (amin a hazai élet legnagyobb sztárjai is részt vesznek) kihirdetjük a BuliStar arcát!

A versenyzők feladatai a sikeres casting után:     
1. A megújulás folyamatában való részvétel, amiről videós anyagot készítünk (és a www.bulistar.hu oldalán, valamint annak YouTube csatornáján publikálásra kerül).
2. Streetstyle fotók készítése (3 db) egyénileg.
3. Egyénileg összeállított party szerkó, amelyről képi-, videós-anyag fog készülni.

Ha szeretnél megújulni, akkor nem kell mást tenned, mint 2 darab jó minőségű (egy teljes alakos, és egy portré), nem feltétlen profi fotós által készített képes jelentkezésed elküldeni szerkesztőségünkbe a jelentkezes@bulistar.hu e-mail címre. Az e-mailben tüntesd fel neved, életkorod, telefonszámod, email címed és lakcímed (elég a város).          
Valamint üzenetedbe 3-4 mondatban fogalmazd meg, hogy mit gondolsz külsődről, mi az amin mindenképpen, és mi az amin semmiképpen sem változtatnál! (Mi az, amit beválllalsz: hajfestés, hajvágás, stb) Fontos! Amennyiben kiválasztjuk fotóidat, akkor a második fordulóban egy casting során kell meggyőznöd mind a zsűri egy részét, mind a BuliStar szerkesztőségét arról, hogy bizony Téged keresünk!     

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, ha szeretnél:           
- A legnagyobb celebekkel partizni
- Wellness hétvégén pihenni egy szeretteddel     
- Egy magyar híresség videoklipjében szerepelni 
- Profifotózást egy stúdióban       
- Saját blogot a BuliStar felületén  
- A BuliStar értékes, egyedi ajándékcsomagjával gazdagodni    

Győzz meg minket, hogy Te lehess a BuliStar arca!     
MEGHOSSZABBÍTOTT határidő: 2014.05.04. (vasárnap), 20:00.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon