2019. április 23.

Kocsis Korinna élő adásban mondott le a koronáról!

2013. június 22. 11:01 Szerző: Nikk

"Visszadobta" a koronát Kocsis Korinna! Botrány az élőadásban! R.Kárpáti Péter lánya is sikeres volt!

A közönségdíj mellett Kocsis Korinna a harmadik, Miss Intercontinental  díjat is elnyerte. Tatár Csilla többször is megkérte a barna szépséget, hogy vegye át a koronát, ám a fiatal lány megmakacsolta magát. 

Kocsis Korinna

Korinna meg se akarta fogni a koronát. Íme a visszautasítás pillanata:

Élő adásban hozta kínos helyzetbe a műsorezetőket és a TV2-t! Az okokról pedig egy nappal a verseny előtt megírt levelében mesél, amelyet a finálé után rögtön megosztott közösségi oldalán.

„Kedves Barátaim és Ismerőseim!

Mindenek előtt nem győzöm hálámat kifejezni azért a sok biztatásért és szeretetért, amit a közösségi média nyilvános és privát oldalain az elmúlt napokban fejeztetek ki számomra.

Mindez sok erőt és kitartást adott számomra, hogy az elmúlt másfél hétben a maximumot hozzam ki magamból a végső győzelem érdekében, még ha ez most sajnos az eredményben nem is tükröződik.

Nagy szükségem volt erre, mert annak ellenére, hogy elsőként jutottam be a válogatóról a verseny döntőjébe, a verseny hivatalos Facebook oldalán a legnagyobb számban, (majd 1400) lájkolt kép rólam került ki, a legfontosabbnak tartott háziversenyt a Miss Beauty Face-t megnyertem, két ponttal maradtam le a Miss Bikini címről, majd nektek köszönhetően a Facebookon közzétett szavazás alapján legtöbben engem szerettetek volna végső győztesnek is látni – jelentős és folyamatos ‘ellenszélben‘ kellett helytállnom a versenyen.

Ahogy a Miss Intercontinental címről történő lemondásra vonatkozó döntésemet sem hirtelen és a helyszínen hoztam meg, úgy ezeket a sorokat is még a döntő előtt egy nappal írtam meg, annak tudatában, hogy nem én nyerem a Miss World és Miss Universe Hungary címek egyikét sem.

Az okokról bővebben nem áll módomban információkat megosztani Veletek, mivel jelenleg köt a Magyarország Szépe Kft-vel kötött szerződésem, - annyit szeretnék elmondani, hogy miután a Miss Intercontinental címnél nemzetközileg magasabbra rangsorolt, Miss Earth Hungary címet már 2009-ben elnyertem, legfőbb célom ezzel a lemondással az volt, hogy ne fosszam meg egy általam már átélt nagyszerű élménytől azt a szépségkirálynő-jelölt versenytársamat, aki a zsűri pontszámai alapján utánam következve, a negyedik helyet szerezte meg.

Gratulálok a győzteseknek!
Kocsis Korinna”

Szépségkirálynők 2013

A második helyen R.Kárpáti Péter lánya, Kárpáti Rebeka végzett, így ő viselheti a Miss Universe Hungary címét. A 63. világversenyen Rákosi Annamária képviseli hazánkat, ő nyerte ugyanis a Miss World Hungary szalagját. A show során Tatár Csilla azt mondta, hogy nincs lehetőség a negyedik helyezett leányzónak adni a Korinnának ítélt elismerést, ám a műsor után mégis máshogy döntött a zsűri: így Tímár Brigitta végül megkapta a koronát.

Megosztás facebookon
Legnépszerűbb cikkek

DJ fronton is erősít a Sziget

2019. április 02. 10:41

A tavaszt köszönti a PONT Fesztivál

2019. április 02. 14:46

Az összes hír megtekintése