2019. április 18.

'Kocsis Korinna botrány' egyre durvább! Csalás volt a Szépségkirálynő verseny?

2013. június 24. 11:32 Szerző: Nikk

Beszámoltunk nektek arról, hogy Kocsis Korinna visszadobta a harmadik helynek járó koronát a Szépségkirálynő versenyében. Az adás után egy nappal pedig Hajdú Péter és felesége, Sarka Kata is megszólalt az üggyel kapcsolatban!

"A szépségkirálynő választás történetében először fordult elő, hogy egy versenyező nem fogadta el a koronát. De, akkor miért jelentkezett?? Nagyon egyszerű; ő akarta elvinni a showt!" - kezdi közösségi oldalán Hajdú Péter.

A tévés hosszasan kifejti véleményét, és Korinna múltját (3 esztendős kora óta versenyekre járt,  többek között ő lett Vas megye szépe), RTL Klub-os Királynő-ben való részvételét, majd azt, hogy szerinte Korinna már régóta eltervezte ezt a balhét.

"Korinna készült erre az akcióra. Előre eldöntötte (ez a Facebook bejegyzésének időpontjából látszik, mert a poszt időpontjában Korinna a színpadon volt), hogy ha nem lesz első akkor "botrányt" csinál; nem fogadja el a koronát. Ennyi próbálkozás után derogál másodiknak vagy harmadiknak lenni? Vagy annyira lenézte versenyzőtársait, hogy azt gondolta, hogy ezek között a lányok között ciki, ha nem ő az első."

Kocsis Korinna visszautasítja a koronát
Tatár Csilla és Kasza Tibi döbbenten figyelte a lányt.

Így utasította vissza a koronát a szépség: 


A 22 éves kozmetikus lány meghökkentő lépése Hajdú szerint nem volt más, mint öncélú PR. Ő akarta elvinni a hírek nagy részét, cselekedetével pedig nem tisztelte sem versenyzőtársait, sem a zsűrit, sem pedig a műsor munkatársait.

Sarka Kata: Szépségkirálynő
Sarka Kata reakciója, miközben Korinna visszautasította a koronát.

Természetesen Sarka Kata is megszólalt az üggyel kapcsolatban, aki megköszönte a kitartó munkát a 20 lánynak, ám a nevek felsorolásánál Korinnát kihagyta a sorból. Nyilván nem véletlenül...
"Köszönöm mind a 20 lánynak a kemény és kitartó munkát,amit az elmúlt 2 hétben végigcsináltak! Büszke vagyok a három Királynőre,és arra is,hogy a sors úgy hozta,hogy az kapta a Miss Intercontinental díjat,aki valóban meg is érdemelte!" - írja Kata.

A Bors napilapnak pedig így nyilatkozott a feleség: "Nagy valószínűséggel mindkét lány ellen perek indulnak majd, hiszen a lányok megnyilvánulása alapján ezt már több zsűritag is kilátásba helyezte, és nem csak a cégünk, de a férjem hírnevét is megsértették érzésünk szerint."

Kárpáti Rebeka , Rákosi Annamária, Tímár Brigi
Együtt a három királynő: Tímár Brigitta, Rákosi Annamária, és Kárpáti Rebeka.

Mindkét lányt, ugyanis a műsort követően még egy döntős szépség, Vígh Diána is fellépett a verseny tisztasága ellen.

"A versenyről csak annyit, hogy a szüleim a zsűri mögött ültek és szó szerint hallották, hogy nem a szavazatok számítanak, konkrétan üres papírokat szedtek össze. Közjegyző nincsen, a zsűri pontjait pedig egy perc alatt összesítik. Mindenesetre hajrá Korinna, és gratulálok a győzteseknek, akiket Hajdú Péter kiválasztott." – állt Diána facebook-os bejegyzésében.

Nos úgy látszik a botrány egyre csak dagad...

Kocsis Korinna közönség kedvenc Vigh Diána
A közönség Korinnának adta a szalagot. / Vigh Diána is fellépett Hajdúék ellen.

Fotók: Cars&girls, valamint Velvet.

 

Korábbi írásunk a botrányos Szépségkirálynő 2013-ról:
Kocsis Korinna élő adásban mondott le a koronáról!

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Fotók, videók, exkluzív interjúk várnak Rád!

Megosztás facebookon