2019. május 21.

Kim Kardashian fesztiválos bulit szervezett kislányának!

2014. június 25. 09:07 Szerző: Nicole

Azt már tudjuk, hogy a reality-sztár, Kim Kardashian szereti felnagyítani a körülötte történő eseményeket. Mondhatni fesztivál méretű bulit szervezett egy éves kislányának.

Csak emlékezzünk vissza a világraszóló esküvőjére. Legutóbb egy újabb nagy esemény látott napvilágot, méghozzá Kim kislányának a születésnapi partija, ami valljuk be enyhe túlzás, hiszen egy kisebb fesztivált idéző zsúrt hoztak össze.

szülinapi zsúr 04444

Az egy éves csöppség nem sok mindent foghatott fel a nagy felhajtásból. De hát mint minden szülő, Kim a lehetetlent is meg akarja adni lányának, vagy bizonyítani a világ felé, hogy bikinis selfieken kívül az anyaszerepben is helyt áll?

20140623csalad-north-west-szulinap

A hetedhét országra szóló partit az ikonikus sztárfesztivált lemajmolva, a Coachella után Kidchellának keresztelték, amelyen csak belépő vásárlása után lehetett részt venni. Hogy még inkább hiteles legyen a dolog, sztárfellépőket is meghívtak azért, hogy fokozzák az esemény hangulatát. És hogy feltegyük az i-re a pontot, a buli fényét egy hatalmas óriáskerék tette teljessé, ami a résztvevők nagy kedvencévé vált.

óriáskerék

A kérdés már csak az, hogy mivel fog előrukkolni a sztárpár egy év múlva, ha már kezdésként ilyen feledhetetlen élményt akartak szerezni North Westnek. Ha kíváncsiak vagytok a többi fotóra, akkor kattintsatok és nézzétek meg galériánkat!

a minifesztivál
North West szülinapja

 Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on. 
Megosztás facebookon