2019. június 19.

Kiírták az Éjjel – Nappal Budapestből Anikót?

2014. június 23. 13:14 Szerző: Nikk

Nádai Anikó arcával először 2008-ban találkozhattunk, amikor indult a Királynő című műsorban, két évvel később pedig már a Való Világ negyedik szériájában bukkant fel.

Anikó a valóságshow után nem tűnt el a képernyőről, ő vezette ugyanis a VV5 beszélgetős műsorát, BeleValó Világ-ot, majd az Éjjel-Nappal Budapest-ben kapott főszerepet a csinos lány. Ám most könnyen lehet, hogy a fiatal szépséget kiírták az RTL Klub napi sorozatából, hiszen története alapján igen könnyen erre a feltételezésre juthatunk.

Anikó először akkor élt át nagyobb fájdalmat, mikor régi álmát, a modellügynökséget be kellett  zárnia. Aztán szépen lassan tönkre ment kapcsolata Marcival, akit a legutóbbi részek során meg is csalt, majd pedig egy konfliktus után munkahelyén is felmond a lány. Az életben egyre többen döntenek ilyen szitukban úgy, hogy elhagyják Magyarországot, és valahol máshol próbálnak szerencsét. Nos, úgy néz ki, hogy Anikó is külföld mellett határoz, aki természetesen, ahogy tőle már megszokhattuk, nem akárhogy búcsúzik el Marcitól... Még utoljára összegyűri a lepedőt a sármos sráccal.

„Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok.... Talán, én magam sem tudom, hogy ki a hibás igazán...” – írta Anikó a közösségi oldalon a minap.

Megosztás facebookon