2020. április 4.

Keleti Andi okosmatricát ajándékoz

2013. november 15. 14:37 Szerző: AnnMarie Forrás: Just Creative

Keleti Andi már előre gondolkozik a karácsonyi ajándékok biztonsága érdekében. Nem bíz semmit a véletlenre, okosmatricával biztosítja értékeit.

Keleti Andi egy új szolgáltatást használ gyerekei és saját értékei biztonságának érdekében. Az okosmatrica segít akkor, ha elhagytál valami fontosat, hogy leggyorsabb és legbiztosabb útón kerüljön vissza hozzád értéked.

keletiandimatrica1

Fotó: Elveszett-Meglett.hu

„Remek ötletnek tartom az Elveszett - Meglett szolgáltatást, egyrészt, mert a becsületes hozzáállásra épít, másrészt biztonságot ad, hogy ha véletlenül bárki a családból elhagy valamit, nagyobb eséllyel talál vissza hozzánk majd a féltett tárgy. A férjem a legprecízebb ember, akit ismerek, ő soha életében nem hagyott el semmit. Sem én, sem a gyerekek nem büszkélkedhetünk azonban ezzel a tulajdonsággal. Legutóbb a táskámat hagytam el, benne minden fontos értékemmel, ami ugye nem csak a tárgyak anyagi értéke miatt fájdalmas, de a telefonom, a határidőnaplóm nagyon nehezen pótolható adatokat, információkat tartalmaz. Nem is beszélve a szívemnek oly kedves napszemüvegemről, vagy a gyermekeimről készült friss fotókról” – részletezte Andrea.

keletimatricalány

Fotó: Elveszett-Meglett.hu

Az ünnepek közeledtével még inkább nő annak a veszélye, hogy elveszítünk valamit, ugyanis rengeteg a kapkodás, hogy minden időben elkészüljön. Emlékszem, hogy éppen lázasan készültünk a Mikulásra, kint voltak már a csizmák, szépen belerejtettem egy kis csomagban a Máténak szánt apró játékot, de azzal nem számoltam, hogy egy karácsonyfafüzért fog találni benne. Mondanom sem kell, hogy mennyire meg volt lepődve, véletlenül ugyanis egy másik doboz került a kezembe” – nevetett Andi.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon