2020. január 28.

Janicsák Veca mindig a kifogásokat keresi

2014. április 19. 11:58 Szerző: Nikk

Janicsák Vecával szerda délelőtt találkoztunk a Westend City Centerben, ahol a Massimo Dutti megnyitotta új üzletét. Az egykoron X-Faktorban is feltűnt énekesnő bombaformában tündökölt a megnyitón, így nem restelltük őt a divatról faggatni.

Mennyire követed a divatot, az új trendeket?

Megmondom őszintén követem ugyan a trendeket, de ha valami nem fér bele az ízlésembe, akkor azt szinte figyelmen kívül hagyom. Amikor visszanézem a képeket, szeretek úgymond tetszeni magamnak, jó érzéssel tölt el, ha egyben van minden. Egyébként van egy irány, amin belül mozgok, és általában ugyanazokat vásárolom meg.  Például Csipi barátnőmmel szoktam vásárolni menni, és ő mondja mindig azt, hogy „ilyened már van”. Én pedig mindig keresem a kifogásokat, hogy igenis az kell nekem. Majdnem ugyanolyan ugyan, de picit más a varrás, na! (nevet)

Veca - Dutti
Veca bombaformában tündökölt a Massimo Dutti megnyitón! (Fotó: Just Creative)

Van olyan szépségápolási technika, amit fontosnak tartasz?

Az ápoltság rendkívül fontos a számomra, sőt nincs is fontosabb annál. Oda kell figyelnünk arra, hogy megfelelően mossuk meg az arcunkat lefekvés előtt, és persze kenegessük is bőrünket a szükséges, megfelelő krémekkel.

Az típusú lány vagy, aki esténként előre kikészíti a másnapi szettjét, vagy inkább megvárod vele a reggelt?

Attól függ, hogy sietek-e. Mivel elég egysíkú vagyok, szürke pólókkal, fehér atlétákkal, farmerekkel van tele a szekrényem, így főleg azokat szoktam felvenni.

Karriered során több fotóssal találkoztál, dolgoztál már. Van kedvenc fotósod?

A kedvenc fotósom nem más, mint Emmer László. Ő csinálta a legutóbbi lemezemre (Édes szavakkal – szerk)  is fotókat. Eszméletlen jól bánik a fényekkel, mind a stúdió, mind a természetes fényekkel! A felesége pedig sminkes, így főleg ő szokott engem sminkelni. Szóval ők egy nagyon jó páros, jól egymásra találtak! (nevet – szerk.)

Van kedvenc márkád? Esetleg magyar terveződ?

Több márka van, amit kedvelek, de például a Zarát nagyon szeretem. Szerintem mindenhonnan meg lehet találni a jót! Nincs egy márkám, amit mindig hordok, ugyanis én szeretem keverni őket. A nagyon olcsóbbat a nagyon drágákkal. Kedvenc divattervezőm pedig Szegedi Kata, aki véleményem szerint hazánk egyik legtehetségesebb tervezője. Az összes nagyobb eseményen az ő ruháit viselem, és mindig nagyon jól érzem magam bennük.

Veca - Szegedi Kata
Veca és Szegedi Kata gyakran konzultálnak a nagyobb események előtt

Mi az, ami mindig ott lapul a táskád mélyén?

Az iratok, pénz, telefon, kulcs.

Mivel készülsz a rajongók számára? Mikor láthatunk, hallhatunk legközelebb?

Most, és a nyáron sokat koncertezem, és remélem, hogy mindenhol sokan lesznek, várom őket nagy szeretette! Illetve természetesen már tervezés alatt van a következő lemez is, ami biztosan nagyon izgalmas lesz!

Veca - fotózás
Édes szavakkal című lemeze borítóján

 Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon