2018. november 17.

Iszak Eszti: „Az öltözködési stílusom és zenei ízlésem sérthetetlen”

2015. május 08. 13:35 Szerző: Csé Zsé

Rojtok, batikolt minták, trapéznadrág, hímzett blúzok, virágmotívumok – Iszak Eszti évek óta megszállottja a hippi korszak ikonikus ruhadarabjainak. Mindennapi öltözködésében számtalan irányzat meghatározó szerepet játszik, de a hippi-trend máig az egyik kedvence. Ha divatról vagy zenéről van szó, még vőlegénye sem befolyásolhatja.

Iszak Eszti köztudottan imádja a divatot, a 60-as, 70-es évek hippi-láza pedig néhány éve különösen megbabonázta. Most a KIOSK Hippieness névre keresztelt szülinapi bulijába készülve pár új szettel frissítette gardróbját.iszakeszter_hippi00„Imádom a hippi-divatot, volt pár év, amíg minden nap ilyen ruhákat hordtam, még a legnagyobb hippi irodalom, Barry Miles kötete is a könyvespolcom egyik büszkesége. Szerintem ebben a stílusban nincsenek határok, hiszen pontosan a szabadságról és az elfogadásról szól. Napjainkban talán leginkább a fesztiválok elevenítik fel ezt az életérzést.- kezdte Eszti.
iszakeszter_hippi01Nehezen behatárolható a stílusom, mivel szinte minden nap más-más irányzatot képviselek. A hippi elemek máig megmaradtak, de az évek során kiegészült más trendekkel is. Nagy kedvencem lett a „bling bling”, ami talán a gettó baby kifejezéssel azonosítható leginkább” – tette hozzá a VIVA műsorvezetője, aki a Tükröm, tükröm című műsorában a szépségápolási és gasztro témák mellett rendszeresen stílustippeket is ad. A csinos szőkeségnek konkrét véleménye van a divatról, de szerencsére Ákossal nincsenek összetűzéseik ezen a téren sem, ennek ellenére  előfordult, hogy egy-egy darab nem nyerte el vőlegénye tetszését: „Az öltözködési stílusom és a zenei ízlésem sérthetetlen. Szerencsére Ákos szereti és elfogadja, persze volt rá példa, hogy néhány darabbal nem volt kibékülve. Az aranyszínű baseball sapkámat egyszer még a kocsi ablakán is kidobta, annyira nem kedvelte”.iszakeszter_hippi02

A népszerű nagyvárosi találkozóhely most igazi woodstocki hangulattal készül szombatra, ahol bárki feldobhatja a hétvégéjét egy kis időutazással.

Fotók: Kiosk

Megosztás facebookon

Hírfolyam

Ed Sheeran a SZIGET-en lép fel!

2018. szeptember 20. 11:34

Új helyszínek a STRAND Fesztiválon

2018. július 26. 11:52

Total Dance a STRANDon

2018. július 12. 08:05

Visszatér ÉNB Kristóf!

2018. szeptember 03. 09:05

Újra modell lett ÉNB Laura

2018. augusztus 28. 09:05

10 érdekesség a SOJA zenekarról

2018. június 06. 10:12

Levetkőztek az ÉNB sztárjai (Fotók)

2018. június 04. 10:12